Fleur Nicolakos

Directeur - Eigenaar

Suzan van Leerdam

Brand Activation Manager

Ralf Bentem

Event Manager

Axel Kwakernaak

Event Manager

Debbie Kukler

Financieel Manager

Monique van Osta

Marketing Manager

Tommie

Kruimeldief

Sascha

Kroelkip

Ons team

Ons Allganized team bestaat uit gepassioneerde professionals met een schat aan ervaring in het organiseren van diverse evenementen. Van creatieve conceptontwikkeling tot vlekkeloze uitvoering, wij staan garant voor een gestroomlijnd proces en een succesvol resultaat. Onze teamleden zijn experts op verschillende gebieden, waaronder projectmanagement, eventcoördinatie, marketing en technische productie. Met hun gecombineerde vaardigheden en expertise zorgen zij ervoor dat elk aspect van jouw evenement perfect wordt uitgevoerd.

Wij geloven sterk in een persoonlijke aanpak en werken nauw met jou samen om jouw doelen en wensen te begrijpen. Door te luisteren naar jouw visie en ideeën, kunnen wij een op maat gemaakt plan ontwikkelen dat aansluit bij jouw specifieke behoeften. Of je nu een groot bedrijf bent dat een productlancering wil organiseren of een non-profitorganisatie die een liefdadigheidsevenement plant, wij passen ons aan jouw doelen en budget aan.

Ons team, jouw partner

Bij Allganized streven wij naar perfectie in elk detail van jouw evenement of promotieactie. Van de eerste planningssessies tot de evaluatie na afloop, wij zorgen ervoor dat elk aspect van vlekkeloos verloopt. Wij hebben oog voor detail en streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om potentiële uitdagingen te identificeren en proactief oplossingen te vinden, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van het evenement of promotieactie.

Als experts op het gebied van bedrijfsevenementen en fieldmarketing hebben wij een breed scala aan diensten en mogelijkheden te bieden. Van locatiebeheer en logistiek tot entertainmentprogrammering en audiovisuele ondersteuning, wij hebben de expertise en connecties om jouw evenement of promotieactie naar een hoger niveau te tillen. Wij werken samen met betrouwbare leveranciers en partners om ervoor te zorgen dat jouw project perfect wordt uitgevoerd.