EVENEMENTEN MET BELEVING

MAAK VAN JE EVENEMENT EEN GROOT SUCCES!

Jouw evenement wordt er eentje waar nog lang over nagepraat zal worden. Een onuitwisbare positieve indruk achterlaten is immers de missie van Allganized. We staan erom bekend om met passie en oog voor detail aan onze events te werken. We ontwikkelen complete eventconcepten op basis van jouw wensen en budget. Geen vraag is ons te gek en onze organisatietalenten zullen jou volledig ontzorgen.  

Wij regelen dus echt alles voor je, maar daarom heten we natuurlijk ook Allganized. We werken met de Rotterdamse handen-uit-de-mouwen mentaliteit, hebben sterk logistiek inzicht en een warm netwerk van leveranciers.  

Zo organiseren wij voor jou de kick-off van een campagne, de opening van een nieuw pand, een spetterend bedrijfsfeest of een compleet bedrijfsfestival. Overal wordt aan gedacht, zoals het volledige uitnodigingstraject, vervoer, prachtige eventstyling, het lekkerste eten, swingende muziek en verrassend entertainment. Wij zorgen ervoor dat je te gast bent op je eigen event! 

Personeelsfeest

Samen met je collega’s uit je dak gaan tijdens jullie personeelsfeest? Wij regelen het voor je! Wij zoeken voor jou de perfecte eventlocatie, of toveren je bedrijfspand om naar een feestlocatie. We zorgen voor het lekkerste eten, waanzinnige decoratie en de beste artiesten. Ons doel is bereikt als wij jullie met de bezem naar buiten moeten vegen. 

Borrels

Er is eigenlijk altijd wel een reden om te borrelen! Samen proosten op het nieuwe jaar, tijdens de jaarlijkse kerstborrel, om een mijlpaal te vieren, je relaties het nieuwe pand te laten zien of een jubilaris in het zonnetje te zetten. Wij hebben alle middelen in huis om jouw bedrijfspand of buitenruimte om te bouwen naar de perfecte borrellocatie. 

Sport- en Speldag

Altijd al willen voetballen in het Feyenoord Stadion in Rotterdam? Of wil je als een echte circusartiest op een koord balanceren? Laat ons jouw sport- en speldag organiseren en jij en je collega’s hebben gegarandeerd een sportieve beleving! Uiteraard houden we rekening met alle niveaus, zodat iedereen kan genieten van een gezellige personeelsdag.

Relatie-event

Een evenement voor relaties leent zich bij uitstek voor het versterken van de binding met je klanten. Verras jouw klanten
met bijzondere of sportieve incentives, een gezellige borrel of een beleving van jouw product of dienst. Wij helpen je met een inspirerend programma en de volledige productie van jouw klantenevenement.

Bouwevenement

Projectontwikkelaars, makelaars en vastgoedcommunicatiebureaus
weten
Allganized te vinden voor een
eerste-paal-moment,
bewonersbijeenkomst, start verkoopevent of openingsevent.
Wij toveren jouw bouwlocatie om naar een gezellige eventlocatie en regelen alles wat nodig is voor een geslaagd bouwevenement. 

Openingsevenement​

Bij een opening hoort natuurlijk een spectaculair openingsevent! Voor zowel de zakelijke markt als voor consumenten weten wij van elke opening een indrukwekkend moment te maken. Van het uitnodigingstraject tot de openingshandeling: wij zorgen voor de ultieme belevenis. Jouw openingsfeest zal er eentje zijn voor in de boeken.

Beursdeelname

Een beursdeelname regelen is een vak apart en kost veel tijd. Wij nemen jou al het werk uit handen, voor en tijdens de beurs. Standbouw, beurspromotie, catering en hostesses zijn onderdeel van onze dienstverlening. Maak van je beurs een succes en richt je vooral op waar je goed in bent: het verkopen van jullie product of dienst!

Catering

Overheerlijk eten en de lekkerste drankjes op jouw evenement? Vanuit foodtrucks, bars, een buffet of uitgeserveerd: van een Hollandse hap tot een chique diner, een zomerse BBQ tot live cooking. Van een lekker biertje tot hippe cocktails, een champagnetoren tot koffiewagens. Wij zorgen overal voor, inclusief professioneel personeel. 

Entertainment

Wij verzorgen bijzondere belevingen op festivals en evenementen. Zo organiseren we hilarische acts, de leukste photobooths mét fotoprops, knutselevents voor kids en zelfs complete themadagen in winkelcentra. Van karaoke tot een casino, salsadansen tot jongleren: laat de invulling van het entertainment maar aan Allganized over!

- Sven Noordhoek, Nedvang -
Weet je hoe prettig het is als je alles bij één bureau neer kunt leggen? En dan bedoel ik ook echt álles. Het wordt tot in de puntjes geregeld, dat vergt een hoop kennis, ervaring, mankracht en doorzettingsvermogen.
- Gert-Jan Polling, Tele2 -
Voor een goed feestje hebben wij Allganized! Al jaren zorgen zij dat wij te gast zijn op ons eigen feest. Alles wordt uit handen genomen, van de catering tot decoratie, het entertainment en zelfs het hele uitnodigingstraject.
- Freek van ’t Hoff, RET -
De RET streeft naar perfect georganiseerd OV, dat begrijpt het team van Allganized maar al te goed. We weten dat onze projecten elke keer weer met passie en 100% inzet ge-allganized worden.
- Chantal Breen , Landal Greenparks -
De samenwerking met Allganized is vanaf dag 1 een succes! Het contact verloopt soepel en het team weet perfect in te spelen op onze wensen. Gastvrouwen en heren ten top!
- Carola Warnders, ADP -
Mijn ervaring met Allganized is dat zij altijd meedenken en flexibel zijn daarnaast zetten zij net dat extra stapje om een event/borrel die extra touch te geven.
- Katja Torbijn, gemeente Amsterdam -
Allganized zorgt voor een evenement zonder zorgen: de teamleden hebben aan een half woord genoeg, regelen alles tot in de detail en denken aan zaken waar ik zelf niet aan denk. De concepten zijn creatief, de invulling en styling past altijd bij de doelgroep en een stapje extra is vanzelfsprekend.

CASES BY

Allganized logo

We hebben het geluk gehad om als organisatiebureau voor de meest uiteenlopende bedrijven en overheidsinstellingen te mogen werken. En daar zijn we best wel een beetje trots op. 

Nieuwsgierig naar onze creatieve ideeën en eerder georganiseerde projecten? Maak kennis met ons werk.