LAATSTE NIEUWTJES
Laat je door ons inspireren

Ervaring telt. En daar zijn onze klanten ook van overtuigd. Sinds 2006 werken wij voor de mooiste merken, leukste bedrijven en indrukwekkende overheidsinstanties. Samenwerken, eerlijkheid en betrokkenheid zijn voor ons belangrijke basis-ingrediënten voor een succesvolle relatie met onze klanten.

 

Laat je inspireren door onze nieuwspagina met projecten en bel als we voor jou ook een tof event of indrukwekkende
activatie kunnen neerzetten.

Allganized personeelsdag Sunweb

Event: Sunweb personeelsdag

Vanuit heel Europa kwamen medewerkers van Sunweb naar Rotterdam voor een unieke personeelsdag. Motiveren, inspireren, beleven en genieten waren thema’s die als een rode draad door het gehele evenement liepen.

Samen met het team van Sunweb en onze professionele partners hebben we een onvergetelijke dag gecreëerd.

Allganized evenement gemeente Rotterdam energietoeslag

Activatie: Energietoeslag

De gemeente Rotterdam wil dat zo veel mogelijk mensen die recht hebben op de Energietoeslag, deze ook aanvragen. Niet iedereen weet dat het bestaat of denkt er geen recht op te hebben. Daarom trekken onze publieksvoorlichters de Rotterdamse wijken in om inwoners te informeren.

En dat blijkt te werken: we hebben inmiddels al vele inwoners kunnen helpen. Mensen reageren verbaasd en blij als blijkt dat ze er toch recht op hebben. Mooi initiatief van de gemeente en geweldig om gezamenlijk al deze mensen te kunnen helpen!

De NOS vond het ook een bijzonder initiatief en heeft er een item aan gewijd. Trots!

Fotocredits: Rhalda Jansen

Allganized Ruitenburg personeelsfeest

Event: Ruitenburg Festival

Complete eventconcepten ontwikkelen vinden wij natuurlijk fantastisch om te doen! Voor het mooie bedrijf Ruitenburg hebben wij voor hun jaarlijkse personeelsfeest de gehele organisatie op ons genomen.

Wij gingen voor een zomerse strandlocatie waar we alle vrijheid hadden voor decoratie, foodtruck catering, swingende muzikale invulling en verrassend entertainment.

Allganized personeelsfeest Tele2

Event: Tele2 personeelsfeest ​

Eventlocatie De Fabrique in Utrecht is de perfecte locatie om een groots personeelsfeest te organiseren.

Voor Tele2 hebben wij de urban industriële uitstraling gecombineerd met een jungle thema. Een avond vol beleving, een dikke line-up van artiesten en DJ’s en het lekkerste eten zorgden ervoor dat niemand naar huis wilde. En dat is ons doel!

Allganized Rotterdam Event Sport- en speldag De Kuip

Event: sport- en speldag in De Kuip

De gemeente Rotterdam organiseerde een personeelsdag in het Feyenoord Stadion. Dit jaar stond in het teken van fysiek kennismaken, de verbinding opzoeken en kennis met elkaar delen. Meedenken over hoe een personeelsdag een succes werd, deden wij maar al te graag!

Met diverse toffe onderdelen, zoals een zeskamp, een graffiti workshop, Oudhollandse Spellen en een workshop smoothiefietsen was het een geslaagde dag. Bedankt De Kuip en Gemeente Rotterdam voor de fijne samenwerking!

Allganized Activatie Sampling Bonne Maman

Activatie: sampling Bonne Maman

Ons promotieteam is op pad gegaan met een kleurrijke bakfiets vol met heerlijke Fruitspread sticks van Bonne Maman.

Deze Fruitspread bevat 30% minder suiker en extra veel fruit.

In opdracht van Activation Heroes vond je ons meerdere weken in heel het land om deze samples uit te delen. Proeven kon uiteraard ook!

- Carola Warnders, ADP -
Mijn ervaring met Allganized is dat zij altijd meedenken en flexibel zijn daarnaast zetten zij net dat extra stapje om een event/borrel die extra touch te geven.
- Gert-Jan Polling, Tele2 -
Voor een goed feestje hebben wij Allganized! Al jaren zorgen zij dat wij te gast zijn op ons eigen feest. Alles wordt uit handen genomen, van de catering tot decoratie, het entertainment en zelfs het hele uitnodigingstraject.
- Katja Torbijn, gemeente Amsterdam -
Allganized zorgt voor een evenement zonder zorgen: de teamleden hebben aan een half woord genoeg, regelen alles tot in de detail en denken aan zaken waar ik zelf niet aan denk. De concepten zijn creatief, de invulling en styling past altijd bij de doelgroep en een stapje extra is vanzelfsprekend.
- Sven Noordhoek, Nedvang -
Weet je hoe prettig het is als je alles bij één bureau neer kunt leggen? En dan bedoel ik ook echt álles. Het wordt tot in de puntjes geregeld, dat vergt een hoop kennis, ervaring, mankracht en doorzettingsvermogen.
- Freek van ’t Hoff, RET -
De RET streeft naar perfect georganiseerd OV, dat begrijpt het team van Allganized maar al te goed. We weten dat onze projecten elke keer weer met passie en 100% inzet ge-allganized worden.