Ons werk

Ervaring is van onschatbare waarde, en onze klanten zijn daar absoluut van overtuigd. Sinds 2006 hebben we samengewerkt met de mooiste merken, de leukste bedrijven en indrukwekkende overheidsinstanties. Onze track record spreekt voor zich, en we zijn trots op de langdurige relaties die we hebben opgebouwd.

Bij Allganized hechten we veel waarde aan samenwerking, eerlijkheid en betrokkenheid. Deze basis-ingrediënten vormen de kern van onze succesvolle relaties met klanten. We geloven in het opbouwen van een sterke partnership, waarin we nauw samenwerken om doelen te bereiken en verwachtingen te overtreffen.

Laat ons werk jou inspireren

Laat je inspireren door onze nieuwspagina, waar we trots onze eerdere projecten delen. Je zult zien dat we in staat zijn om toffe evenementen en indrukwekkende activaties neer te zetten die het verhaal van jouw merk vertellen en de juiste doelgroep aanspreken. Of het nu gaat om grootschalige festivals, intieme bedrijfsbijeenkomsten, opvallende campagnes of interactieve activaties, wij hebben de expertise en creativiteit om jouw visie tot leven te brengen.

Bel ons vandaag nog en ontdek hoe we jou kunnen helpen om een tof event of indrukwekkende activatie te realiseren. We luisteren graag naar jouw ideeën en doelstellingen, en staan klaar om onze ervaring en passie in te zetten om jouw merk te laten stralen. Samen creëren we een buitengewone beleving die lang in het geheugen van jouw doelgroep gegrift zal staan.

Allganized personeelsfeest Tele2

Event: Tele2 personeelsfeest

Eventlocatie De Fabrique in Utrecht is de perfecte locatie om een groots personeelsfeest te organiseren.

Voor Tele2 hebben wij de urban industriële uitstraling gecombineerd met een jungle thema. Een avond vol beleving, een dikke line-up van artiesten en DJ’s en het lekkerste eten zorgden ervoor dat niemand naar huis wilde. En dat is ons doel!

Allganized activatie connexxion reizigers

Activatie: Haringvlietbrug Connexxion

De Haringvlietbrug kreeg een opknapbeurt en dat betekende dat de reizigers iets meer geduld moesten hebben.

Ons promotieteam reisde een hele week mee met de Connexxion-bus om cadeautjes uit te delen en de reizigers te bedanken voor het mee reizen tijdens de afsluiting van de Haringvlietbrug.

Allganized Bouweven Open Dag Uithoornlijn

Event: Open Dag Uithoornlijn

Het was opnieuw een geweldige ervaring om de Open Dag van de Uithoornlijn voor Dura Vermeer te organiseren. Bezoekers kregen op diverse locaties de gelegenheid om de nieuwe tramlijn te bewonderen en meer over de bouwwerkzaamheden te leren.

We hebben ervoor gezorgd dat dit leuke bouwevenement goed georganiseerd was, zodat bezoekers een geweldige tijd hadden. Ook de kinderen konden bij het kidsteam knutselen en in het zand spelen met graafmachines. Voor de vrijwilligers werd ook nog eens een gezellige lunch verzorgd. Kortom, een geslaagde Open Dag van de Uithoornlijn!

Allganized activatie hornbach moeder- en vaderdag

Activatie: HORNBACH

Bij verschillende HORNBACH vestigingen is er weer volop geknutseld in de kinderwerkplaats. Dit keer stond de workshop in het teken van Moederdag en Vaderdag.

De kinderen de kans kregen om prachtige mozaïekschilderijtjes te maken voor Moederdag en stoere gereedschapskisten voor Vaderdag.

Met behulp van ons enthousiaste en ervaren Kidsteam werden de kinderen op een leuke en educatieve manier begeleid tijdens deze creatieve activiteit, georganiseerd door Activation Heroes.

Allganized personeelsdag Sunweb

Event: peroneelsdag Sunweb

De Sunweb personeelsdag in Rotterdam was een bijzonder evenement waar medewerkers vanuit heel Europa naar toe zijn gekomen.

Samen met het team van Sunweb en onze professionele partners hebben we een onvergetelijke dag gecreëerd. De Sunweb personeelsdag was een groot succes en liet zien hoe belangrijk het is om te investeren in de banden tussen medewerkers en teambuilding.

allganized_ret_polaroid

Activatie: polaroidcampagne RET

Een metrostation direct aan het strand van Hoek van Holland. Om dit station in de spotlight te zetten zijn onze fotografen aan de slag gegaan.

De mensen konden met het zandsculptuur op de foto en kregen de polaroid gelijk mee naar huis.

Een geweldige polaroidcampagne in samenwerking met RET..

- Katja Torbijn, gemeente Amsterdam -
Allganized zorgt voor een evenement zonder zorgen: de teamleden hebben aan een half woord genoeg, regelen alles tot in de detail en denken aan zaken waar ik zelf niet aan denk. De concepten zijn creatief, de invulling en styling past altijd bij de doelgroep en een stapje extra is vanzelfsprekend.
- Carola Warnders, ADP -
Mijn ervaring met Allganized is dat zij altijd meedenken en flexibel zijn daarnaast zetten zij net dat extra stapje om een event/borrel die extra touch te geven.
- Gert-Jan Polling, Tele2 -
Voor een goed feestje hebben wij Allganized! Al jaren zorgen zij dat wij te gast zijn op ons eigen feest. Alles wordt uit handen genomen, van de catering tot decoratie, het entertainment en zelfs het hele uitnodigingstraject.
- Sven Noordhoek, Nedvang -
Weet je hoe prettig het is als je alles bij één bureau neer kunt leggen? En dan bedoel ik ook echt álles. Het wordt tot in de puntjes geregeld, dat vergt een hoop kennis, ervaring, mankracht en doorzettingsvermogen.
- Freek van ’t Hoff, RET -
De RET streeft naar perfect georganiseerd OV, dat begrijpt het team van Allganized maar al te goed. We weten dat onze projecten elke keer weer met passie en 100% inzet ge-allganized worden.
- Niels van Rekom, Partner at Moker Vastgoed -
Allganized heeft naar volle tevredenheid een start bouw van één van onze ontwikkellocatie verzorgd. Het doel was een feestelijk en gezellig samenzijn en het resultaat mocht er zijn.