PROMOTIE- BEDRIJFSEVENEMENTEN MEDEWERKER (studenten) 

We zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste professionals die met liefde hard werken aan de mooiste activaties en leukste evenementen.

Een Allganizer heeft een warme persoonlijkheid en een goede band met zijn of haar team. Je bent zelfstandig, attent, en je kunt snel schakelen.  Ben jij er ook zo één? Lees dan snel verder.

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om een Allganizer te worden. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiastelingen die staan te springen om ons team te komen versterken. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van merkactivaties en evenementen, zoals de allerleukste personeelsfeesten en promotieacties. Dat doen wij in heel Nederland en hiervoor zetten wij onze eigen Allganizers in.

Wil jij snel aan de slag gaan als promotiemedewerker? Vul dan hieronder het formulier in of stuur ons een app op 06 34 14 09 14

WIJ BIEDEN:

Bekijk hier onze Privacy Policy
- Bruno van Leeuwen -
De flexibiliteit en de leuke collega's maken dit een super bijbaan.
- Melanie Dorchain -
Werken bij Allganized is eigenlijk altijd een feestje. Leuke en diverse opdrachten, leuke collega's en dus leuke werkdagen.
- Boy Rath -
Het werken bij Allganized is erg leuk met gevarieerde opdrachten waar voor ieder wat bij zit. Ook de sfeer van het bedrijf is erg gezellig en warm, vriendelijke collega’s waar je ook buitenwerktijden nog een gezellige tijd mee kan hebben!
- Jochem de Prins -
Allganized is als een soort familie, de collega's zijn alsof het je beste vrienden zijn. Altijd leuke klussen en een leuke werksfeer.