PORTFOLIO

Ons werk

Ervaring is van onschatbare waarde en onze klanten zijn daar inmiddels wel van overtuigd. Sinds 2006 werken we samen met de mooiste merken, de leukste bedrijven en indrukwekkende overheidsinstanties. Onze track record spreekt voor zich en we zijn trots op de langdurige relaties die we hebben opgebouwd. Bij Allganized hechten we dan ook veel waarde aan samenwerking, eerlijkheid en betrokkenheid. Deze basis-ingrediënten vormen de kern van onze succesvolle relaties met onze klanten. 

Laat ons werk jou inspireren

Laat je inspireren door ons portfolio, waar we trots onze eerdere projecten delen. Je zult zien dat we in staat zijn om toffe evenementen en indrukwekkende activaties neer te zetten die het verhaal van jouw merk vertellen en de juiste doelgroep aanspreken. Of het nu gaat om grootschalige bedrijfsfestivals, intieme bijeenkomsten, opvallende campagnes of interactieve activaties: wij hebben de expertise en creativiteit om jouw visie tot leven te brengen.

Bel ons vandaag nog en ontdek hoe we jou kunnen helpen om een gaaf event of indrukwekkende activatie te realiseren. We luisteren graag naar jouw ideeën en doelstellingen en staan klaar om onze ervaring en passie in te zetten om jouw merk te laten stralen. Samen creëren we een buitengewone beleving die lang in het geheugen van jouw doelgroep gegrift zal staan.

Allganized-Rotterdam-activatie-sampling-Bonne Maman

Activatie: sampling Bonne Maman

Deze activatie was weer een groot succes en het activatieteam heeft vele mensen blij gemaakt met lekkere traktaties. De opvallende bakfiets trok veel bekijks en zorgde voor een gezellige sfeer op de diverse locaties waar het team te vinden was.

Door deel te nemen aan het rad van fortuin, konden mensen niet alleen genieten van de lekkere producten van Bonne Maman, maar ook kennis maken met andere lekkernijen van Bonne Maman.

Het activatieteam was enthousiast en gedreven om de boodschap van Bonne Maman over te brengen en mensen te laten genieten van hun heerlijke producten.

Allganized introductie event OVpay RET

Event: introductie OVPay RET

OVpay is nu beschikbaar in heel Nederland, inclusief bij de RET. Reizigers kunnen nu gebruik maken van hun betaalpas, creditcard of mobiel om te reizen. Uiteraard blijft de vertrouwde OV-chipkaart ook gewoon werken.

Om dit te vieren, hebben we een fantastisch knalroze introductie-event georganiseerd. De brassband en Roel Pot brachten een echte Rotterdamse sfeer, terwijl gasten konden genieten van koffie en roze koeken.

Ook hebben we ons promotieteam ingezet op het prachtige Centraal Station Rotterdam om reizigers te informeren over OVpay.

Allganized-Rotterdam-evenement-sport-en-spel-dekuip

Event: Sport- en speldag De Kuip

We hebben een super leuke sport- en speldag georganiseerd voor maar liefst 850 collega's van Gemeente Rotterdam op een geweldige locatie: De kuip!

De energie was ongekend, de zon scheen volop, en de sfeer was top. Ja, het was warm, maar dat hield niemand tegen om volop te genieten en samen plezier te maken. Trots op ons team en de geweldige inzet van iedereen!

Allganized-Rotterdam-activatie-afval_scheiding-Verpact

Activatie: PMD afvalscheiding

Het was weer tijd voor een PMD afvalscheidingsvoorlichting en deze keer brachten onze enthousiaste publieksvoorlichters hun kennis naar de straten van Nijmegen en Wychen.

De interactieve quiz bracht niet alleen veel plezier, maar ook nuttige kennis over plastic+ recycling. Alle deelnemers ontvingen ook nog eens een beloning voor hun deelname.

Allganized-Rotterdam-personeelsfeest-Tele2

Event: Tele2 personeelsfeest

Eventlocatie De Fabrique in Utrecht is de perfecte locatie om een groots personeelsfeest te organiseren.

Voor Tele2 hebben wij de urban industriële uitstraling gecombineerd met een jungle thema. Een avond vol beleving, een dikke line-up van artiesten en DJ’s en het lekkerste eten zorgden ervoor dat niemand naar huis wilde. En dat is ons doel!

Allganized-Rotterdam-activatie-Connexxion

Activatie: Connexxion

De Haringvlietbrug kreeg een opknapbeurt en dat betekende dat de reizigers iets meer geduld moesten hebben.

Ons promotieteam reisde een hele week mee met de Connexxion-bus om cadeautjes uit te delen en de reizigers te bedanken voor het geduld tijdens de afsluiting van de Haringvlietbrug.

Allganized-Rotterdam-familiedag_lastmilesolustions

Event: familiedag

Weer een super leuk bedrijfsfeest georganiseerd!

We mochten een geweldige zomerse familiedag organiseren voor Last Mile Solutions, compleet met aanhang en kinderen. Alles was tot in de puntjes geregeld: van eventstyling en locatie tot catering en entertainment. Het was een dag vol plezier en gezelligheid!

Het parkeerterrein was sfeervol aangekleed, wat bijdroeg aan de feestelijke ambiance. De kinderen genoten van spelletjes en attracties terwijl de volwassenen zich vermaakten met heerlijke gerechten en verfrissende drankjes. Onze catering zorgde voor een overvloed aan smakelijke hapjes zoals oesters en kaviaar en ons team van entertainers hield iedereen de hele dag door bezig met swingende muziek en interactief entertainment.

Het was een dag die de medewerkers en hun families niet snel zullen vergeten en kijken uit naar de volgende gelegenheid om weer zo'n fantastische dag te organiseren!

Allganized-Rotterdam-activatie-lichtjescampagne-gemeenterotterdam

Activatie: fietsverlichtingscampagne

De meeste scholieren weten wel dat ze hun licht aan moeten doen, maar hebben verschillende redenen om dat toch niet te doen. In opdracht van de gemeente Rotterdam zijn onze promotiemedewerkers daarom vroeg in de ochtend naar verschillende scholen in Rotterdam gegaan om fietslampjes uit te delen aan scholieren. Veiligheid boven alles!

Met deze actie willen we niet alleen de scholieren bewust maken van het belang van goede verlichting, maar hen ook praktisch ondersteunen om veilig de weg op te gaan.

De reacties waren erg positief; de scholieren waren blij verrast met de lampjes en voelden zich gesteund door de aandacht voor hun veiligheid.


Naast het uitdelen van de lampjes, gaven onze medewerkers ook korte voorlichtingen over verkeersveiligheid en het belang van zichtbaarheid op de fiets.

- Katja Torbijn, gemeente Amsterdam -
Allganized zorgt voor een evenement zonder zorgen: de teamleden hebben aan een half woord genoeg, regelen alles tot in de detail en denken aan zaken waar ik zelf niet aan denk. De concepten zijn creatief, de invulling en styling past altijd bij de doelgroep en een stapje extra is vanzelfsprekend.
- Sven Noordhoek, Verpact -
Weet je hoe prettig het is als je alles bij één bureau neer kunt leggen? En dan bedoel ik ook echt álles. Het wordt tot in de puntjes geregeld, dat vergt een hoop kennis, ervaring, mankracht en doorzettingsvermogen.
- Gert-Jan Polling, Tele2 -
Voor een goed feestje hebben wij Allganized! Al jaren zorgen zij dat wij te gast zijn op ons eigen feest. Alles wordt uit handen genomen, van de catering tot decoratie, het entertainment en zelfs het hele uitnodigingstraject.
- Freek van ’t Hoff, RET -
De RET streeft naar perfect georganiseerd OV, dat begrijpt het team van Allganized maar al te goed. We weten dat onze projecten elke keer weer met passie en 100% inzet ge-allganized worden.
- Chantal Breen , Landal Greenparks -
De samenwerking met Allganized is vanaf dag 1 een succes! Het contact verloopt soepel en het team weet perfect in te spelen op onze wensen. Gastvrouwen en heren ten top!
- Carola Warnders, ADP -
Mijn ervaring met Allganized is dat zij altijd meedenken en flexibel zijn. Daarnaast zetten zij nét dat extra stapje om een event/borrel die extra touch te geven.
- Niels van Rekom, Partner at Moker Vastgoed -
Allganized heeft naar volle tevredenheid een start bouw van één van onze ontwikkellocaties verzorgd. Het doel was een feestelijk en gezellig samenzijn en het resultaat mocht er zijn.

They've been

allganized