PROMOTIEACTIES

Promotieacties met Impact, van creatie tot uitvoering

Bij Allganized zijn we gespecialiseerd in het creëren, organiseren en uitvoeren van krachtige promotieacties. We ontwikkelen complete campagnes en zorgen voor de juiste middelen, terwijl ons eigen fieldteam klaarstaat om de activaties op locatie tot leven te brengen.

 

Promotieacties: De sleutel tot succesvolle branding

Onze reputatie is gebouwd op onze hands-on aanpak en oog voor detail. Samen met jou stellen we realistische doelen vast en nemen vervolgens al het werk uit handen. We regelen de juiste locaties en vergunningen, produceren alle benodigde materialen en stellen een volledig logistiek plan op. Gedurende het proces heb je direct contact met je eigen projectmanager en ontvang je waardevolle rapportages. Bovendien zijn we 24/7 bereikbaar en schakelen we snel.

We begrijpen dat de juiste mensen essentieel zijn om jouw doelgroep te bereiken. Daarom zetten we de juiste medewerkers in die weten hoe ze een blijvende indruk kunnen maken. Onze merkambassadeurs zijn bekend om hun frisse verschijning, enthousiasme, professionaliteit en natuurlijk hun brede glimlach!

Bij Allganized geloven we dat merkactivaties niet alleen impact moeten maken, maar ook een blijvende herinnering moeten achterlaten bij jouw doelgroep. Met onze expertise en toegewijde team zorgen we ervoor dat jouw merk tot leven komt en een onuitwisbare indruk achterlaat.

Gedragsverandering

Een publiekscampagne voor het stimuleren of ontmoedigen van bepaald gedrag. Voor met name overheidsinstanties zijn onze gedragsveranderingscampagnes een succesvol middel om bij te dragen aan bijvoorbeeld het verminderen van zwerfafval of het tegengaan van files. 

Sampling

Sampling is een persoonlijke manier om de consument kennis te laten maken met een product. Zet je product in de spotlights en laat het grote publiek kennismaken met
jouw merk! Wij zorgen voor geschikte samplinglocaties, de logistiek en enthousiaste samplingteams.
 

Duurzaamheid

Met als doel het publiek op een laagdrempelige manier bewust te maken van duurzaamheid, organiseren we campagnes voor het stimuleren van bijvoorbeeld gezond of maatschappelijk verantwoord gedrag. Denk hierbij aan het promoten van elektrisch rijden of het Openbaar Vervoer.

Roadshows

Met opvallende promotiemiddelen reizen wij het land door om jouw doelgroep te bereiken. Wij bedenken het concept, regelen vergunningen en locaties, de vervoersplanning en promotiematerialen. Ook maken wij de mooiste eyecatchers die samen met een enthousiast promotieteam zullen zorgen voor de beste exposure.

Promotie op Stations

Tienduizenden mensen per dag bereiken? Merkactivaties met een groots bereik doe je met promotie op stations. Wij regelen voor jou alle benodigde promotiemiddelen, vergunningen en uiteraard je eigen enthousiaste promotieteam. Laat reizigers je product proeven of meedoen aan een winactie; succes gegarandeerd!

Mobiele Billboards

Met deze mobiele activatie bereik je snel en eenvoudig een groot publiek. Wil je jouw merk overal laten zien? Zet dan onze mobiele billboards in! Denk hierbij aan promotie met promobikes, lopende sandwichborden, bakfietspromotie, rugzakpromotie of reclamewagens. Met een bewegend podium springt jouw merk zeker in het oog!

Promotrucks

Ze zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld: de Promotrucks! Zorg ervoor
dat je écht opvalt en laat je merk vanuit een promotruck geheel in jouw campagnestijl promoten. De promotiewagens kunnen worden ingezet voor onder andere tastings, flyeracties, sampling, fotomarketing en informatiecampagnes.

Winkelcentrumpromotie

Voor het boeien, binden en belonen van jouw winkelend publiek bedenken wij complete jaarplannen en losse activaties. Een inpakstand tijdens de feestdagen, bloemen met Valentijn of spectaculaire winacties voor shoppers? Wij zorgen ervoor dat de bezoekers van jouw winkelcentrum met een grote glimlach shoppen!

Dataverzameling

Wil je vaker in contact komen met jouw doelgroep? Denk dan eens aan onze dataverzamelingsacties, zoals het verzamelen van e-mailadressen, het afnemen van enquêtes of het verzorgen van tellingen.
We sturen onze promoteams op pad naar evenementen, stations, winkelcentra of jouw eigen locaties. 

OV-Projecten

We zijn specialist in het informeren en verwijzen van OV-reizigers en het promoten van Openbaar Vervoer. Ons activatieteam informeert reizigers over de werkzaamheden en hoe zij hun reis verder kunnen vervolgen. Sinds 2006 verzorgen wij voor o.a. RET, HTM en NS vele soorten reizigersacties. 

Salespromotie

Wil jij jouw producten promoten en tegelijkertijd verkopen? Zet dan onze salespromotors in en geef je omzet op de juiste manier een boost. Ons salesteam promoot met plezier jouw product in supermarkten en winkels, maar ook tijdens festivals en andere evenementen.

Fotomarketing

Fotomarketing op jouw beursstand of evenement is een perfecte marketingtool. Een fotoactie werkt, want een foto wordt niet snel weggegooid! Wij zorgen voor fototeams, mobiel of vanuit een stand. De foto’s worden voorzien van jouw logo en boodschap. We printen ze uit en/of plaatsen ze online. 

Tastings

Laat de juiste doelgroep jouw product proberen en ze zijn om. Onze demonstrateurs worden vooraf getraind en weten alles over jouw product. Productdemosntraties kunnen op diverse locaties in Nederland plaatsvinden, bijvoorbeeld in supermarkten en groothandels.  Proeven is geloven!

Flyeracties

Met een korte boodschap iets onder de aandacht brengen? Dan is dit de perfecte activatie. Ons promotieteam deelt niet zomaar een flyer uit, ze spreken jouw doelgroep ook persoonlijk aan. Wij zorgen voor een groot bereik en de juiste boodschap. Ook ideaal in combinatie met mobiele billboards.

Wachtverzachters

Niemand vindt het leuk om te wachten. Om het wachten een beetje leuker te maken, hebben wij deze activatie bedacht.
De Wachtverzachters worden geserveerd vanuit onze authentieke vliegtuigkarren, bolderkarren, bakfietsen of buikbakken. Eventueel voorzien van een logo of boodschap.

Politieke promotieacties

Wil jij jouw politieke boodschap verspreiden onder inwoners? Samen met onze promotors en bijvoorbeeld een huiskamersetting kan je met ons door de wijken door heel Nederland trekken. Onze promotors geven een voorzet door inwoners naar de stand te brengen, vervolgens hoeven jullie de boodschap alleen nog maar in te koppen!

CASES BY

allganized

We hebben het geluk gehad om als organisatiebureau voor de meest uiteenlopende bedrijven en overheidsinstellingen te mogen werken. En daar zijn we best wel een beetje trots op. 

Nieuwsgierig naar onze creatieve ideeën en eerder georganiseerde projecten? Maak kennis met ons werk.