TEAMLEIDER PROMOTIEACTIES

Ben jij enthousiast, een aanpakker, overtuigend, een leider en sociaal? Houd jij daarnaast van hard werken, gecombineerd met hard lachen en zou jij dolgraag aan de slag willen gaan in een hecht team? Dan ben jij een echte Allganizer!

Bij Allganized kom je terecht in een warm bad, waardoor werken bij ons niet voelt als werken. Als teamleider stuur jij een team promotors of eventmedewerkers aan en zorg jij ervoor dat de opdracht volgens plan verloopt 

Voorafgaand aan het project krijg je een uitgebreide briefing. Op de projectdag zelf zal je doorgaans de bus met alle benodigde materialen eerst inladen. Vervolgens vang je het team op en zorgt ervoor dat jullie op tijd vertrekken naar de locatie. Je geeft voor aanvang van het project nog een korte briefing en peptalk. 

Tijdens het project durf je je collega’s aan te spreken als er iets beter kan, maar je weet ook te motiveren en enthousiasmeren. Je regelt pauzes en lost ter plekke problemen op. Je houdt contact met de projectmanager en je bent de contactpersoon van de klant op locatie. Soms werk je mee aan het project en bij grotere projecten ben je juist continu bezig met regelwerk en aansturen. 

Ook zorg je ervoor dat voorraden bijgevuld worden, trek je tijdig aan de bel als de voorraad wel heel hard gaat of als de locatie juist niet drukbezocht blijkt te zijn. 

Na afloop zal je zorgvuldig de bus weer inladen/uitladen, wordt de voorraad geteld, noteer je de uren en schrijf je een uitgebreide evaluatie over het project, de materialen en het team. 

Kortom, jij bent de spil op locatie en dus het visitekaartje van de opdrachtgever én van Allganized. Als teamleider zal geen dag hetzelfde zijn, werk je in een dynamische omgeving en ben je elke dag in contact met mensen.  

Kwaliteit staat bij ons erg hoog in het vaandel! Wij verwachten dus dat al onze medewerkers de welbekende Allganized-kwaliteit op de eerste plek hebben staan. Als jij daar ook zo over denkt, dan pas jij vast en zeker perfect bij de Allganized-familie! Laat deze unieke kans niet schieten en meld je direct aan als één van onze nieuwe teamleiders. Vul hieronder het formulier in of stuur ons een app op 06 34 14 09 14.

WIJ VRAGEN:

 

WIJ BIEDEN:

Bekijk hier onze Privacy Policy