LAATSTE NIEUWTJES
Laat je door ons inspireren
collage_ dmc_Brazilië_Amsterdam

Event: City Experience Amsterdam

Ook klanten uit het buitenland weten ons te vinden voor een unieke ervaring! Zo hebben wij gedurende twee dagen een groep van 100 personen uit Brazilië een warme kennismaking met Nederland gegeven. Met een citytour in en rond Amsterdam zijn een hoop bekende plekken bezocht. Het Rijksmuseum, Silodam, de Stopera, Scheepvaartmuseum, Nemo en als afsluiter de Heineken Experience. Bem-vindo à Holanda!

Allganized-activatie-PMD afval

Activatie: PMD afval

Onze publieksvoorlichters zijn deze keer naar Arnhem, Cuijk en Boxmeer afgereisd om bewoners te informeren over het scheiden van PMD afval. In opdracht van Nedvang hebben zij omwonenden gevraagd wat hun kennis van PMD afval is. Ons promoteam spreken de voorbijgangers aan en met behulp van een super leuke en eenvoudige quiz op de iPad wordt hun kennis getest.

Allganized-publiekeactivatie-RET

Activatie: uitdelen gezonde lekkernijen

RET staat bekend om hun servicegerichtheid. We informeren o.a. over wijzigingen van reistijden of over geplande werkzaamheden: de reiziger staat altijd centraal.

Deze keer bracht ons promoteam een gelukwens voor het nieuwe jaar en deelde gezonde lekkernijen uit!

Allganized-kerstevents-eventstyling-catering

Events: kerstborrels

Euro-Rijn XL Logistics B.V. is een logistieke dienstverlener met een specialisme in de non-food retail sector. Voor deze fijne opdrachtgever hebben wij een heel gezellig personeelsevent georganiseerd. Geheel in kerstsferen op eigen locatie!

Alle ingrediënten waren aanwezig om het event tot een succes te brengen. Van een overheerlijke BBQ tot aan de eventstyling en van een heerlijk drankje tot aan kerstmuziek..

allganized-activatie-hornbach-kerst

Activatie: Hornbach Kerst

Een paar keer per jaar is de kinderwerkplaats geopend in de HORNBACH vestigingen door heel Nederland. Kinderen kunnen dan als kleine doe-het-zelvers knutselen, timmeren en bouwen.

Dit keer stond het te maken bouwwerkje in het thema van Kerst. De kinderen hebben weer als echte kleine doe-het-zelvers mogen knutselen, timmeren en bouwen. 

Onder goede begeleiding van ons Kidsteam zijn er deze keer hele mooie kerstboompjes gemaakt. Het is een genot om te zien hoe trots de kinderen op hun zelfgemaakte bouwwerkjes zijn.

allganized-activatie-wineklcentrum-schiebroek

Activatie: winkelcentrumpromotie

In november en december hebben wij de leukste activiteiten voor diverse winkelcentra georganiseerd.

Zo kon de hele familie op zoek gaan naar de verschillende kerstfiguren, zoals de kerstengel of Rudolf het rendier tijdens de kerstvossenjacht. Er werd onder begeleiding van onze vrolijke medewerkers speculaas versierd, mooie kerststukjes gemaakt en cadeaus ingepakt. En natuurlijk mochten een heuse schaatsbaan, warme chocolademelk, sfeervolle muziek en oliebollen niet ontbreken.

Zo werd het winkelen tijdens de gezelligste tijd van het jaar helemaal een beleving! gescheiden aanbieden

allganized-activatie-landall greenparks

Activatie: Landal Greenparks

Landal GreenParks is een toonaangevende aanbieder op het gebied van management, beheer en verhuur van vakantieparken en exploiteert ruim 100 parken in Nederland.

Zij bieden een heerlijk vakantieverblijf voor iedereen. Midden in het groen én ontwikkeld vanuit een groene gedachte. Met groen bieden zij hun gasten een unieke en onvergetelijke vakantie. 

Goede service voor de gasten van Landal Greenparks is van groot belang. Daarom heeft ons promoteam tijdens de herfstmaanden ervoor gezorgd dat de vakantiegangers onbezorgd konden genieten van hun vakantie. Mooie gastvrije activatie!

Allganzied - activatie - pop-up milliepark - gemeente rotterdam

Activatie: mobiele milieuparken

Op diverse locaties worden door Stadsbeheer tijdelijke mobiele milieuparken opgezet. Het doel van de pop-up milieuparken is om bewustwording van afvalscheiding te vergroten en bewoners op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met hergebruik en grofvuil gescheiden aanbieden.

Onze publieksvoorlichters helpen de gemeente Rotterdam graag een handje mee om samen deze belangrijke boodschap over te brengen. Aan de hand van de afvalwijzer informeren onze activatiemedewerkers de inwoners van Rotterdam hoe zij afval kunnen scheiden en mee kunnen helpen om de leefomgeving schoon te houden.

Alle informatie over de mobiele milieuparken is hier te vinden.

allganzied-uithoornlijn-bouwevent-publieksevent

Publieksevent: Uithoornlijn

In de aanleg van de Uithoornlijn werd een belangrijke stap gezet: het geplande tramviaduct over de N201 kreeg haar zeven horizontale, betonnen liggers. De zeven liggers werden met drie grote kranen op zijn plaats gelegd. Iedere ligger is 45 meter lang, 1,80 meter hoog en weegt 157.000 kilogram. Bezoekers konden dit spektakel aanschouwen vanaf de tribune op de bouwplaats. .

Voor dit bijzondere bouwevenement hebben wij ervoor gezorgd dat bezoekers een gezellige en goed verzorgde dag hebben gehad. Aan de kinderen is ook gedacht. Zij konden met iets kleinere kranen oefenen om te kijken of zij misschien later ook kraanmachinist willen worden.

Allganzied - activatie - hornbach

Activatie: Hornbach Halloween

Een paar keer per jaar is de kinderwerkplaats geopend in de HORNBACH vestigingen door heel Nederland. Dit is een terugkerend evenement waarbij kinderen iets leuks kunnen klussen bij terwijl de ouders winkelen.

Dit keer stond het te maken bouwwerkje in het thema “HALLOWEEN”

De kinderen hebben uiteraard onder goede begeleiding van ons gedreven Kidsteam mooie griezelige spookjes gemaakt voor Halloween.

Vol trots en met een grote glimlach verlieten de kinderen de Kinderwerkplaats. Daar doen we het voor.

Allganized events relatieevents bedrijfsfeesten evenementen

Event: terugblik evenementen

Na 2 jaar Corona eindelijk weer non-stop grotere evenementen mogen organiseren. Geen 1,5 meter afstand en geen mondkapjes, maar wel weer mensen live kunnen ontmoeten. Zo organiseerden wij De Dag van de Bouw voor de Uithoornlijn, een sportdag in De Kuip, een relatie-event op eigen locatie, winkelcentrumevents en zelfs een Limburgs carnavalsfeest midden in de zomer.

Trots en dankbaar dat wij met ons Allganized Team weer volledige diverse belevenissen mochten organiseren!

Allganized relatieevent event rotterdam

Event: relatie-event

Dit is waar we het voor doen! Mensen samenbrengen en waardevolle momenten creëren op de tofste locaties en de mooiste decoratie.

Voor een boatwarming hebben we een schip omgetoverd naar een stijlvolle, gezellige borrellocatie.
Totale metamorfose!

Allganized Carnisse Veste entertainment

Event: beleving in winkelcentra

Wij hebben een ruim aanbod in entertainment voor elk formaat winkelcentrum. Voor jong en oud bedenken we de leukste winkelcentrumevents, passend bij alle seizoenen, themadagen en feestdagen.

Denk hierbij aan een knutselterras of speurtocht voor kinderen, kookdemonstraties tijdens de feestmaand, maar ook live muziek en dans-acts. Zo regelen wij voor het winkelcentrum Carnisse Veste elke laatste zaterdag van de maand de leukste artiesten en dansgroepen. Dat maakt het boodschappen doen toch een stuk gezelliger!

Allganized Gamma Perosneelsfeest entertainment

Event: Gamma Communications jubileum

“We hadden geen idee wat ons te wachten stond. Bij binnenkomst waren we zo verrast. Dit hadden we nooit verwacht.”

Geweldige reactie van de gasten na het organiseren van een jubileumevent voor Gamma Communications! De opdracht om de ruimte voor bijeenkomsten volledig om te toveren naar een feestlocatie, was voor ons natuurlijk de trigger om flink uit te pakken. En al helemaal toen er gevraagd werd de kleur van het logo te gebruiken. Paars! Onze mannen van de afdeling eventdesign zijn helemaal los gegaan op custom made evenementendecoratie.

Allganized ADP personeelsfeest event

Event: ADP personeelsborrel

ADP organiseert na elke kwartaalmeeting een borrel. Wij bouwen dan de bedrijfskantine om naar een gezellige eventlocatie.

De sfeer is informeel en de onderlinge banden worden versterkt tijdens deze personeelsborrel. Iedereen is eventjes weg van zijn of haar bureau en bezig met ontspannen onder het genot van een hapje en drankje. 

Allganized event decoratie dekuip

Event: De Kuip

Voor een evenement in De Kuip hebben we tijdens een brainstormsessie ideeën bedacht om o.a. meerdere foodcounters te voorzien van smakelijke decoratie. India, Amerika, Indonesië en Japan. Sushi, frietjes, Tikka Massala, hamburgers.

Tijdens deze sessie liep het water ons in de mond. Bon appetit!

Allganized Rotterdam evenementenbureau Relatie Event Gamma Communications

Event: Gamma Communications

Een sfeervol relatie-event op eigen locatie? Het is een aanrader!

Gamma Communications nodigde haar relaties uit op hun kantoor in Amstelveen. En wij zorgden o.a. voor de lekkerste hapjes en drankjes, sfeervolle decoratie en een overheerlijke BBQ.

Zo creëer je een informele setting voor je genodigden, maar ben je wel van alle gemakken voorzien

website-rotterdam-activaties-promoties

Activaties: promotiemedewerkers

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van merkactivaties. Dat doen wij in heel Nederland en het hele jaar door. Onze promotiemedewerkers hebben dus ook in de zomervakantie hard gewerkt en voor diverse opdrachtgevers heel veel mensen blij gemaakt. Zelfs toen het zo warm was!

Wij zijn natuurlijk erg trots op onze medewerkers en dankbaar voor alle mooie en leuke opdrachten die wij mogen organiseren!

Allganized Rotterdam Activatie Promotie Landal Greenparks

Activatie: Landal Greenparks

De vakantieparken van Landal GreenParks liggen midden in de natuur. Rust en ruimte zijn hierbij belangrijke eigenschappen. Maar ook service voor de gasten is van groot belang.

Tijdens de zomervakantie waren onze hospitalityteams te vinden op diverse vakantieparken in heel Nederland en verrasten de gasten met een persoonlijk bezoekje en directe service. Dát is nu echte gastvrijheid!

Allganized-Rotterdam-Event-Activatie-gemeente-Capelle-Wijktour

Activatie: Wijktour gemeente Capelle

Meepraten over en meedoen in de buitenruimte! De gemeente Capelle aan den IJssel trekt de wijken in om samen met Capellenaren te praten, kennis te delen en ideeën aan te dragen over de buitenruimte. Deze Wijktours komen voort uit het Programma Buitenruimte dat tot doel heeft om met elkaar Capelle groener, duurzamer, veiliger, functioneler en gezonder te maken.

De eerste Wijktour was in ‘s-Gravenland. De komende periode komen we in meerdere wijken om over de buitenruimte te praten. Iedereen is welkom.

Allganized Rotterdam evenementenbureau Event Activatie - Dag van de Bouw

Event: Dag van de Bouw

De landelijke Dag van de Bouw is de dag waarop bouwprojecten in heel Nederland hun deuren openen om het publiek een kijkje achter de schermen geven. Dit jaar konden de omwonenden het project De Uithoornlijn bezoeken en de voortgang van het project bekijken.

In opdracht van Dura Vermeer, Gemeente Amsterdam en Bijzondere Projecten hebben wij ervoor gezorgd dat de bezoekers op meerdere locaties konden genieten van heerlijke versnaperingen en was er voor de kinderen een super leuk knutselterras!

Allganized Rotterdam Activatie Nieuw busstation Zuidplein

Activatie: opening busstation Zuidplein

Eén van de grootste busstations in Nederland is geopend: het busstation Zuidplein in Rotterdam! Wij hebben bijgedragen aan de opening en ons promotieteam heeft een week lang alle reizigers geïnformeerd over de nieuwe bushaltes en de looproute naar het metrostation.

Alle informatie over het nieuwe busstation Zuidplein is te vinden op: www.ret.nl/zuidplein

Allganized Rotterdam Activatie Promoteam HORNBACH

Activatie: kinderwerkplaats HORNBACH

Een paar keer per jaar is de kinderwerkplaats geopend in de HORNBACH vestigingen door heel Nederland. Kinderen kunnen dan als kleine doe-het-zelvers knutselen, timmeren en bouwen.

Deze keer mochten de kinderen een raket maken, zoals die van Buzz uit de nieuwe Disney Pixar film Lightyear. Uiteraard onder goede begeleiding van ons enthousiaste Kidsteam! Mooie creatieve opdracht van Activation Heroes

Allganized event personeelsdag op locatie

Event: personeelsdag op locatie

Een 12 uur durend personeelsevent op een fabriekslocatie. We did it again!

Als de medewerkers van jouw bedrijf in shifts werken en je wilt graag dat iedereen kan genieten van de festiviteiten, dan regelen we gewoon dat we de hele dag aanwezig zijn. We toverden het buitenterrein om naar eventlocatie en zorgden ervoor dat alle medewerkers in de watten werden gelegd. Een lange dag, maar wat een feest!

Allganized Rotterdam evementenbureau Personeelsevent ADP

Event: ADP Personeelsevent

ADP Nederland heeft een kwartaalmeeting in hun prachtige nieuwe pand georganiseerd!

We hebben met veel plezier een deel van de organisatie op ons genomen en gezorgd voor o.a. decoratie & inrichting en natuurlijk het lekkerste eten en drinken. Missie geslaagd!

Allganized Rotterdam Activatie Informeren RET

Activatie: reizigers informeren

De RET heeft gewerkt aan het spoor bij Vasteland en Eendrachtsweg. De gehele kruising was niet beschikbaar voor de trams. Wij informeerden reizigers over de werkzaamheden en hoe zij hun reis verder konden vervolgen.

Kijk voor alle reisinformatie op ret.nl/omleidingen.

Allganized Rotterdam Activatie Promoteam voorlichting gemeente Rotterdam

Activatie: Rotterdamse parken

Op een mooie zomerse dag is het heerlijk vertoeven in de Rotterdamse parken. Helaas wordt er veel afval achtergelaten. Ons promoteam gaf alle bezoekers een afvalzakje en informeerde over de gevolgen van zwerfafval. De regels om veilig te kunnen barbecueën werden ook nog eens onder de aandacht gebracht.

Publieksvoorlichting i.o.v. Gemeente Rotterdam

Allganized Rotterdam Activatie Promotieteam Staatsloterij

Activatie: zoek de miljonair!

Zoek de miljonair! Rijdend in een mobiele promotiewagen en wandelend door de straten van Bleiswijk met een missie: waar was toch de winnaar van die miljoenenprijs? Onze promotiemedewerkers gingen op zoek naar de miljonair!

Dankzij alle landelijke publiciteit en de persoonlijke zoektocht, heeft de koper van het winnende lot zich gemeld. Eind goed, al goed!

Allganized Rotterdam evenementenbureau Event Ahoy Vrienden van Amstel Live

Event: Vrienden van Amstel Live

We zijn een hele leuke samenwerking aangegaan met Rotterdam Ahoy Exclusive. Deze keer hebben wij de VIP lounge van decoratie en foto-entertainment tijdens de Vrienden van Amstel Live voorzien. De foto shimmer wall is echt een eyecatcher!

Het arrangement van Ahoy Exclusive is overigens echt een aanrader: beleef samen met jouw relaties een jaar lang de mooiste evenementen en concerten in Rotterdam Ahoy!

Allganized Rotterdam Activatie Promotors Samping Fritesaffairs

Activatie: Frites Affairs

Frietjes met zeewiermayonaise? Bij Frites Affairs kan het!

Onze promotors lieten voorbijgangers proeven van oer-Hollandse friet mét schil en de heerlijkste smaken mayonaise.

Alweer een super leuke opdracht van Activation Heroes!

Allganized Rotterdam Activatie Promotie Kruidvat

Activatie: Kruidvat Voordeelclub

Opvallen doe je zo! Met deze vrolijke mascotte heb je een echte eyecatcher in drukke winkelstraten.

In opdracht van Activation Heroes hebben we de Kruidvat Voordeelclub gepromoot. Erg leuk om te zien dat veel mensen met de mascotte op de foto wilden!

Allganized Rotterdam Activatie Promotieteam Zuid-Holland Bereikbaar

Activatie: enquêteteams

Het fietspad op de Merwedebrug bij Papendrecht was in beide richtingen afgesloten. In opdracht van Zuid-Holland Bereikbaar onderzocht ons activatieteam hoe de gebruikers het alternatief, de tijdelijke veerverbinding, tussen Papendrecht en Dordrecht ervaarde. Door de reizigers een enquête te laten invullen, onder genot van goed kopje koffie, kan er na afloop worden geëvalueerd of deze tijdelijke verbinding een goed alternatief was.

Allganized Rotterdam Jubiluem Relatie Events Activaties

Jubileum 16-jarig bestaan

Leuk nieuws! Allganized bestaat 16 jaar. Daar moet natuurlijk op gedronken worden! Om deze verjaardag te vieren zijn we gaan lunchen met een fijn gezelschap tijdens een ritje in de RotterTram.

Deze bijzondere tram rijdt een leuke route door Rotterdam en ondertussen kun je genieten van een heerlijke lunch of diner.
Zeker een aanrader!

Allganized Rotterdam Activatie Promoteam Bibliotheek

Activatie: Bibliotheek Rotterdam

De Centrale Bibliotheek van Rotterdam wordt vernieuwd en alle Rotterdammers mochten hierover meedenken. Er zijn vijf schetsontwerpen tentoongesteld waar alle Rotterdammers hun mening over konden geven. Hoe leuk is dat!

Ons promoteam was meerdere weken te vinden op diverse locaties in Rotterdam en natuurlijk in de bibliotheek.

Ladage Events wordt onderdeel van Allganized

Allganized is al 15 jaar een begrip in merkactivaties en evenementenorganisatie. Ladage Events is ruim 10 jaar specialist in bruisende evenementen en (publieks)catering. De samensmelting van deze twee Rotterdamse bedrijven zorgt voor uitbreiding van kennis, ervaring en een ruimer aanbod voor opdrachtgevers.

Wat ooit begon met de inzet van een kleine patatwagen (de Bram Junior) op events, groeide Ladage Events in mum van tijd uit naar een volwaardig eventbureau voor bedrijfsevents, catering en privéfeesten. “Na een langdurige samenwerking, volgt nu de logische stap om samen verder te gaan. We zijn het stadium van alleen verse patat op locatie aanbieden al lange tijd voorbij en samen met Allganized kunnen we onze diensten nog verder uitbreiden en professionaliseren”, aldus Dave van Galen, voormalig directeur Ladage Events.

“Op het gebied van evenementen bedienen wij de zakelijke markt met voornamelijk bedrijfsevenementen, openingsevents, kick-offs en bijeenkomsten. Met deze fusie zullen wij een nog breder pakket van diensten aan kunnen bieden aan bestaande en nieuwe klanten”, licht Fleur Nicolakos, directeur van Allganized, toe.

Voor opdrachtgevers verandert er niet veel. De naam Ladage Events zal niet meer gebruikt worden, maar de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening zal door deze samenwerking alleen maar toenemen. Dave zal samen met Ralf Bentem, die al bijna 6 jaar bij Allganized werkt, de operationele werkzaamheden voor de evenementen op zich nemen.

Borrelboxen voor thuis

Om het thuiswerken en het gemis van collega’s om je heen een beetje te compenseren, biedt ook Allganized een ruim assortiment van Borrelboxen. Als organisator van borrels en feesten, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om met elkaar in contact te blijven. Ook al is dit online. Met onze Borrelboxen zorgen we voor lekkere hapjes en drankjes en maken we van thuiswerken een feestje. De boxen zijn voor elk budget en voor diverse thema’s verkrijgbaar. Het is ook mogelijk de borrelboxen in combinatie met een online of hybride event te boeken.

Wil jij je personeel of collega’s verrassen met een thuiswerk borrelbox? Neem dan contact met ons op!

Anderhalve-meter-activatie

Voor diverse gemeenten hebben wij met het oog op de Coronamaatregelen een speciale activatie ontwikkeld. Met onze ‘Anderhalvemeter Promotieteams’ gaan we naar diverse locaties in het land om op informele wijze het publiek te herinneren aan de maatregelen. Als de zon schijnt en je zit met je vrienden in het park, dan gebeurt het gewoon dat je even nergens aan denkt en dus ook niet aan de anderhalvemeter-maatregel. Met hun opvallende walking billboards en 1,5-meter pijlen zorgen onze teams er op zo’n moment dan voor dat je weer herinnerd wordt aan de regels die gelden. Interesse in een Anderhalve-meter-activatie? Je kunt op diverse manieren contact met ons opnemen om alle mogelijkheden te bespreken!