PORTFOLIO
Allganized Bouweven Open Dag Uithoornlijn

Event: Open Dag Uithoornlijn

Het was opnieuw een geweldige ervaring om de Open Dag van de Uithoornlijn voor Dura Vermeer te organiseren. Bezoekers kregen op diverse locaties de gelegenheid om de nieuwe tramlijn te bewonderen en meer over de bouwwerkzaamheden te leren.
We hebben ervoor gezorgd dat dit leuke bouwevenement goed georganiseerd was, zodat bezoekers een geweldige tijd hadden. Ook de kinderen konden bij het kidsteam knutselen en in het zand spelen met graafmachines. Voor de vrijwilligers werd ook nog eens een gezellige lunch verzorgd. Kortom, een geslaagde Open Dag van de Uithoornlijn!

Allganized activatie hornbach moeder- en vaderdag

Activatie: HORNBACH

Bij verschillende HORNBACH vestigingen is er weer volop geknutseld in de kinderwerkplaats. Dit keer stond de workshop in het teken van Moederdag en Vaderdag.

De kinderen konden prachtige mozaïekschilderijtjes maken voor Moederdag en stoere gereedschapskisten voor Vaderdag.

Met behulp van ons enthousiaste en ervaren Kidsteam werden de kinderen op een leuke en educatieve manier begeleid tijdens deze creatieve activiteit, in opdracht van Activation Heroes.

Allganized personeelsdag Sunweb

Event: personeelsdag Sunweb

De Sunweb personeelsdag in Rotterdam was een bijzonder evenement waar medewerkers vanuit heel Europa naar toe zijn gekomen.

Samen met het team van Sunweb en onze professionele partners hebben we een onvergetelijke dag gecreëerd. De Sunweb personeelsdag was een groot succes en liet zien hoe belangrijk het is om te investeren in de band met en tussen medewerkers.

allganized_ret_polaroid

Activatie: polaroidcampagne RET

Een metrostation direct aan het strand van Hoek van Holland. Om dit station in de spotlight te zetten zijn onze fotografen aan de slag gegaan.

De bezoekers konden met het zandsculptuur op de foto en kregen de polaroid gelijk mee naar huis.

Een super leuke polaroidcampagne in opdracht van de RET!

Allganized_dmc_rotterdam_tours_euromast_ribexperience_linkedin

Destination event: Rotterdam

Met trots delen we onze recente ervaring van het verwelkomen en begeleiden van een groep uit Duitsland tijdens hun bezoek aan Rotterdam.

Naast de zakelijke bijeenkomsten hebben onze Duitse gasten ook volop kunnen genieten van al het moois dat Rotterdam te bieden heeft. Het bezoek was een groot succes dankzij de combinatie van culinaire hoogstandjes, het ontdekken van verborgen pareltjes en het bezichtigen van beroemde iconen van de stad.

Allganized_ret_live_promotieteam_linkedin

Activatie: RET Live

Elke laatste donderdag van de maand staan er nieuwe verrassingen op het programma met 'RET Live op donderdag' op het metrostation van Rotterdam Centraal.

Afgelopen week betoverde Tall Tales het perron met hun circustheater en een voorproefje van 'Square Two'. Een unieke beleving in het Rotterdamse OV!

Allganized_activatie_zhb_fietsbrug_appeltjes_linkedind

Activatie: fiets de lente in!

Met de komst van de lente is het weer tijd om de fiets uit de schuur te halen! 

Onze enthousiaste promotiemedewerkers zijn verspreid over verschillende locaties in Zuid-Holland aan de slag gegaan om weggebruikers te motiveren en te belonen.

Door positieve aanmoedigingen en het uitdelen van appeltjes hebben we bijgedragen aan een gezondere en duurzamere omgeving. Want met de fiets op pad gaan is niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor het milieu.

Allganized_activatie_hornbach_activationheroes_schilderijetjes_linkedind

Activatie: HORNBACH Voorjaar

Regelmatig staat de kinderwerkplaats van HORNBACH klaar voor kleine doe-het-zelvers om te knutselen, timmeren en te bouwen. Ons toegewijde kidsteam begeleidt hier creatieve dagen vol plezier.

Samen met enthousiaste kinderen heeft ons team een gezellige dag gehad, waarbij kinderen bloempotten versierden en stenen beschilderden als lieveheersbeestjes en bijen, passend bij het voorjaarsthema. Deze bezigheden stimuleren niet alleen de verbeelding, maar bevorderen ook de samenwerking en creativiteit van de jonge kunstenaars.

Allganized_ret_lijn_activatie_linkedin

Activatie & Event: opening buslijn 44 RET

In nauwe samenwerking met RET hebben we de feestelijke opening van Buslijn 44 gevierd; een nieuwe en snellere route die Rotterdam doorkruist.

Onze teams waren aanwezig op diverse locaties in de stad om reizigers te voorzien van informatie en een warm welkom met een vers kopje koffie. Bij het Erasmus MC werden zelfs gebakjes uitgedeeld. Deze doelgerichte en enthousiaste actie zorgde voor een vrolijk begin van de dag en een leuke start van de nieuwe lijn!

Allganized_activatie_zhb_fietsbrug_hulpdiensten_linkedind

Activatie: afsluiting Spijkenisserbrug

Gedurende de tijdelijke sluiting van de Spijkenisserbrug voor autoverkeer hebben wij ons activatieteam ingezet om de weggebruikers uit de regio te informeren.

In opdracht van Zuid-Holland Bereikbaar hebben we niet alleen fietslampjes uitgedeeld, maar ook belangrijke informatie verstrekt over alternatieve routes voor hulpdiensten tijdens deze periode.

Allganized_relatie_event_kickoff_gamma_communication_linkedIn

Event: kick-off Gamma Communications

Gamma Communications is het jaar goed begonnen met een fantastisch Kick-off event. Wij hebben dit bijzondere relatie-evenement mogen organiseren en hebben daarom hun eigen bedrijfsruimte omgetoverd tot een mooie evenementenlocatie.

Met decoratie passend bij de huisstijl, smakelijke catering en goed entertainment hebben we weer een super leuk evenement gecreëerd.

Allganized_activatie_PMD_nedvang

Activatie: PMD afvalscheiding

Wij zijn weer in heel Nederland te vinden om de bewoners bij te praten over het scheiden van PMD-afval. Een gedragsveranderingscampagne van Verpact.

Onze voorlichters delen praktische tips voor een milieuvriendelijke afvalscheiding en verstrekken informatie over de cruciale rol van recycling in het streven naar een duurzame toekomst.

Allganized_event_kerstborrel_adp_linkedin

Event: kerstborrel ADP

Elk jaar organiseert ADP Nederland een feestelijke kerstborrel. We toveren de bedrijfskantine dan om tot een gezellige evenementenlocatie vol kerstsfeer.

De informele setting zorgt ervoor dat collega's hun onderlinge banden kunnen versterken. Even weg van het bureau, genieten van heerlijke hapjes en drankjes, en ontspannen in een sfeervolle omgeving.

Een warm en gezellig personeelsevenement op eigen locatie, volledig in kerstsferen!

Allganized_sctivation_heroes_halloween_kerst_linkedin

Activatie: kidsteam HORNBACH

Ontdek de magie van de kinderwerkplaats bij HORNBACH!

Genieten van knutselplezier terwijl je ouders shoppen. Recentelijk stonden "Halloween en Kerst" in de schijnwerpers. Onder begeleiding van ons Kidsteam maakten de kinderen griezelige maskers voor Halloween en creëerden kerstballen van lichtpeertjes voor het goede doel tijdens de feestdagen.

Het was weer een gezellige knutselervaring.
(i.o.v. Activation Heroes)

allganized_gemeenterotterdam_ret_vervoerbewijzen_service_activatie_linkedin

Activatie: gratis OV-kaarten

Vanwege geplande treinwerkzaamheden tijdens het Sinterklaasweekend reden er geen treinen naar Rotterdam Centraal, een van de drukste stations in Nederland.

Om bezoekers tegemoet te komen, boden Gemeente Rotterdam en de RET gratis openbaar vervoer aan. Dit initiatief had als doel onnodige files in de stad te vermijden.

Onze promotieteams deelden op de P+R-terreinen gratis openbaar vervoerkaartjes uit. Een extra reden om met het OV tijdens het Sinterklaasweekend te shoppen!

Allganized_poetfarmer_activatie_lichtjes_campagne_promotieteam

Activatie: lichtcampagne

De dagen worden korter en het is eerder donker. Veel scholieren fietsen zonder licht, waardoor ze minder goed zichtbaar zijn. Daarom is de gemeente Rotterdam een campagne gestart, zodat scholieren hun licht wél aanzetten.

In opdracht van Poetfarmer en de gemeente Rotterdam heeft ons promotieteam diverse middelbare scholen bezocht met een educatieve en interactieve game. Na het spelen van het spel, ontvingen de scholieren ook nog eens een fietslampje.

allganized_openingstartsein_missiehuis_kapel

Event: Missiehuis Park Equilis

We hebben het officiële startsein voor de bouw van de woningen van Missiehuis Park georganiseerd, waarbij we ervoor hebben gezorgd dat de gasten goed in de watten werden gelegd.

De rode loper creëerde een elegant ontvangst en met ons creatieve eventdesign creëerden we een indrukwekkende sfeer. Natuurlijk hebben we ook gezorgd voor heerlijke culinaire traktaties, want wat is een feest zonder smakelijke hapjes en drankjes?

allganized_festival_stabilo_promotie

Activatie: STABILO op Tina Festival

Wij hebben STABILO NL vanaf het concept tot de realisatie ondersteund bij hun deelname aan het Tina Festival. Tijdens dit evenement hebben we het volgende bereikt:

Meer dan 2000 deelnemers hebben deelgenomen aan de activatie met de gigantische STABILO pen en de boomerangbox. We hebben maar liefst 20.000 Point 88 fineliners uitgedeeld. Bovendien hebben we een enorme wand gevuld met berichtjes die geschreven zijn door de festivalgangers.

Allganized_vandervalk_events_openhuis

Event: Open Huis Van der Valk

Van der Valk heeft onlangs een schitterende nieuwe vestiging geopend in Gorinchem en dat moet natuurlijk feestelijk gevierd worden! We hebben een fantastische Open Huis dag neergezet met een spectaculaire openingsact, knallende champagnekurken als startschot, een aangeklede kinderhoek met professionele schmink en een jazz-band voor het VIP gedeelte. De eventstyling zag eruit om door een ringetje te halen en onze polaroidfotografen zorgden ervoor dat iedereen met een leuke herinnering naar huis ging.

Allganized_debries_activatie_gedragsverandering

Activatie: gedragsverandering

In Vlissingen voerde de gemeente de campagne 'Afval Apart? Gewoon Doen!' uit. Ons promotieteam heeft in samenwerking met De Bries afvalbakjes aan de bewoners uitgedeeld als onderdeel van de campagne.
Dit speciale keukenbakje maakt het voor bewoners op hoogbouwlocaties gemakkelijker om hun groente-, fruit- en etensresten apart te houden. Samen werken we aan een duurzamere toekomst en verminderen we gezamenlijk de hoeveelheid restafval.

Allganized activatie landal Greenpark 001

Activatie: Landal Greenparks

Het is een feestje voor onze activatieteams om op diverse vakantieparken van Landal Greenparks door heel Nederland aan het werk te zijn.

Ze hebben maar één doel: de gasten verrassen met een persoonlijk bezoekje, directe service én een overheerlijk ijsje.

Allganzied activatie zuid holland bereikbaar

Activatie: fietsstimuleringsactie

De Heinenoordtunnel wordt vernieuwd en dat kan enige overlast veroorzaken. Ons promotieteam zette de fiets in de schijnwerpers in de Hoeksche Waard-regio.

Tijdens gezellige koffiemomenten kregen bezoekers meer details over diverse aanbiedingen en programma's.

Allganized Ruitenburg personeelsfeest

Event: Ruitenburg Festival

Complete eventconcepten ontwikkelen vinden wij natuurlijk fantastisch om te doen! Voor het mooie bedrijf Ruitenburg hebben wij voor hun jaarlijkse personeelsfeest de gehele organisatie op ons genomen.

Wij gingen voor een zomerse strandlocatie waar we alle vrijheid hadden voor decoratie, foodtruck catering, swingende muzikale invulling en verrassend entertainment. Het was een mooi, zomers bedrijfsfestival waar we nog lang met plezier op terugkijken.

Allganized wervingsactie promoteam

Activatie: wervingsactie RET

De RET is actief op zoek naar nieuw personeel.

Ons promotieteam is eropuit gegaan om tijdens verschillende evenementen in de stad verfrissende flesjes water uit te delen, met een belangrijke boodschap: "Kom bij ons werken!"

Een slimme wervingsactie die de RET in de schijnwerpers heeft gezet!

Allganized activatie Landal Greenparks

Activatie: PMD-afval Nedvang

Onze publieksvoorlichters waren op diverse locaties in Zeeland te vinden om de bewoners bij te praten over PMD-afvalscheiding. Met een leuke quiz hebben onze promotors de kennis over afvalscheiding getest.

Naast de quiz deelden onze deskundige voorlichters waardevolle tips en adviezen om het afvalscheidingsproces nóg beter te laten verlopen. Ze gaven praktische suggesties om afval op de meest milieuvriendelijke manier te scheiden en informatie over het belang van recycling voor een duurzame toekomst.

Allganized activatie Connexxion

Activatie: informanten Connexxion

Gezien de verwachting van veel filevorming op de omleidingsroute door de afsluiting van de Haringvlietbrug, nam Connexxion de beslissing om reizigers tussen Goeree-Overflakkee en Rotterdam te vervoeren via Spijkenisse Metro Centrum. Deze alternatieve route bood reizigers een efficiënte manier om hun bestemming te bereiken.

Dankzij de inzet van onze promotiemedewerkers konden reizigers met vertrouwen en gemak gebruikmaken van de tijdelijke reisroute.

We zijn blij dat wij de reizigers konden ondersteunen en hen te helpen bij het vinden van de beste manier om hun bestemming te bereiken.

Allganized Event Sport- en speldag De Kuip

Event: sport- en speldag De Kuip

De personeelsdag van de Gemeente Rotterdam was een groot succes dit jaar, dankzij de vele activiteiten die werden georganiseerd in het iconische Feyenoord Stadion. Het thema van dit jaar was "fysiek kennismaken, de verbinding opzoeken en kennis met elkaar delen". Het was een dag waarop medewerkers uit verschillende afdelingen van de gemeente elkaar konden ontmoeten en samen plezier konden maken.

Er waren veel verschillende onderdelen waar de medewerkers aan konden deelnemen, zoals de zeskamp waarbij teams het tegen elkaar opnamen in diverse spellen en opdrachten. Ook was er een graffiti workshop waarbij de deelnemers hun creativiteit konden uiten. Voor degenen die liever een meer traditionele activiteit wilden, waren er ook Oudhollandse Spellen, waarbij de medewerkers terug in de tijd konden gaan.
Voor de sportievelingen was er de workshop smoothiefietsen, waarbij de deelnemers letterlijk op de fiets moesten stappen om hun eigen smoothie te maken.

Allganized activatie feyenoord city

Activatie: Feyenoord City​

Mensen komen samen in Feyenoord City om te wonen, werken, sporten en deel te nemen aan culturele activiteiten. Een interactief gebied dat je uitdaagt en activeert om het beste uit jezelf te halen. Wat je ook doet. Van wonen tot werken. Van ontspannen tot ondernemen. Van sporten tot leren.

Er wordt momenteel hard gewerkt aan de plannen voor de toekomst. Er wordt op allerlei manieren input en ideeën opgehaald bij bewoners. Ons activatieteam is te vinden op verschillende locaties om met zoveel mogelijk Rotterdammers in gesprek te gaan en hun ideeën en meningen te verzamelen.

We luisteren niet alleen naar volwassenen, maar geven ook kinderen de kans om aan te geven wat zij graag willen zien in dit gebied.

allganized bedrijfssportdag de kuip

Event: bedrijfssportdag De Kuip

Als organisatie zijn we trots dat we de kans hebben gekregen om in opdracht van De Kuip, het meest iconische stadion van Rotterdam, een buitengewoon succesvolle bedrijfssportdag te organiseren voor ruim 200 enthousiaste deelnemers! Deze dag was werkelijk onvergetelijk en zat boordevol leuke en uitdagende activiteiten die voor een blijvende herinnering zullen zorgen.

Vanaf het moment dat de deelnemers binnenkwamen, was de energie voelbaar. De lachende gezichten, de opwinding en het enthousiasme maakten de bedrijfssportdag tot een daverend succes. De variatie aan activiteiten, waaronder schermen, djembé-workshops, verkwikkende yogasessies en leuke oud-Hollandse spellen, bood voor ieder wat wils.

Maar wat deze dag echt bijzonder maakte, was de geweldige sfeer van teamgevoel en saamhorigheid. In elke activiteit kwamen de deelnemers samen, werkten ze samen en bouwden ze aan sterke banden binnen het team. Het plezier en de competitieve geest motiveerden iedereen om er een super leuke sportdag van te maken.

allganized activatie fiets naar je werk dag

Activatie: Fiets naar je Werk Dag

Met grote trots delen wij het nieuws dat de landelijke Fiets naar je Werk Dag voor de 17e keer met succes is georganiseerd. Het is werkelijk inspirerend om te zien dat bijna 4000 bedrijven, zorginstellingen, overheden en andere organisaties dit geweldige initiatief vol enthousiasme omarmen.

De 'Fiets naar je Werk Dag' schittert op een bijzonder positieve en plezierige wijze een licht op zakelijk fietsen. Ons voornaamste doel is om op deze speciale dag zo veel mogelijk werknemers te motiveren om de fiets te pakken en naar hun werk te gaan.

Als erkenning voor het voortreffelijke fietsgedrag van de deelnemers, heeft ons promotieteam tijdens deze dag speciale bedankjes uitgedeeld aan alle fietsers die deelnamen.
Graag willen we iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het overweldigende succes van deze dag. Samen spannen we ons in om een gezonde en duurzame levensstijl te bevorderen.

Allganized evenement Fiets Festijn

Event: Roseknoop Fiets Festijn

Tijdens het Roseknoop Fiets Festijn was er werkelijk van alles te beleven voor zowel jong als oud.

Het was een bruisende dag vol plezier, waarbij je kon genieten van super leuke muziek die de sfeer verhoogde en waar je zelfs gratis kon smullen van heerlijke, versgebakken poffertjes. Deze verrukkelijke lekkernijen zorgden ervoor dat je energie op peil bleef terwijl je deelnam aan alle spannende activiteiten. Het festijn was een waar feestje, compleet met kleurrijke decoraties, vrolijke deuntjes en een levendige ambiance die je meteen in de feeststemming brachten.
Gedurende het Fiets Festijn zorgde ons enthousiaste promotieteam ervoor dat ze in nauw contact stonden met de bezoekers. Ze gingen actief in gesprek over hoe zij reizen en dit de toekomst willen gaan doen, vooral met het oog op de verwachte toename van wegafsluitingen in de omgeving. Het was belangrijk om te begrijpen welke uitdagingen de bezoekers ervoeren en hen de mogelijkheid te bieden hun wensen en behoeften te uiten.

Allganized promotieactie HORNBACH

Activatie: HORNBACH

Een paar keer per jaar kunnen kinderen in heel Nederland genieten van de kinderwerkplaats, die geopend is in alle HORNBACH vestigingen. Dit bijzondere evenement biedt kinderen de gelegenheid om iets leuks te klussen terwijl hun ouders aan het winkelen zijn.

Bij de recente editie van de kinderwerkplaats stond het thema "Moederdag" centraal. Het was een geweldige gelegenheid voor de kinderen om iets speciaals te maken voor deze bijzondere dag.

Onder de begeleiding van ons toegewijde Kidsteam hebben de kinderen prachtige mozaïekschilderijen gemaakt voor hun moeder

Na afloop verlieten de kinderen de Kinderwerkplaats vol trots en met een grote glimlach op hun gezicht.

Allganized bedrijfsevent Onyx

Event: bedrijfsfeest De Kuip

Het was een avond om nooit te vergeten. Het bedrijfsfeest voor één van onze klanten vond plaats in de iconische Kuip met een Rotterdams thema.

Vanaf het moment dat de uitnodigingen werden verstuurd, was het duidelijk dat dit een bijzonder feest zou worden. De gasten werden warm ontvangen en konden meteen genieten van een overheerlijke hapjes, fruitige cocktails en een feestelijk diner. De brassband zorgde voor een echte zomerse sfeer en de 9-koppige coverband speelde de sterren van de hemel. Voor degenen die zich wilden uitleven, was er de karaoke caravan en de beerpong XXL. De photobooth was een groot succes en zorgde voor de nodige hilarische momenten. En als kers op de taart was er de cursus plat Rotterdams door Roel Pot. Deze cursus zorgde voor veel lachende gezichten en zette de toon voor de rest van de avond.

Als klap op de vuurpijl hadden we ook nog eens het magazijn leeg getrokken en de zaal net even de finishing touch gegeven. De sfeer was geweldig en iedereen had het naar zijn zin. Het was een avond om nooit te vergeten en zeker eentje voor in de boeken. Wij kijken alvast uit naar het volgende bedrijfsfeest!

Allganized promotieactie Hoeksche Waard

Activatie: Fietsdagen Hoeksche Waard

De renovatie van de Heinenoordtunnel is een noodzakelijke maatregel om de veiligheid en betrouwbaarheid te waarborgen. Hoewel deze renovatie onvermijdelijk voor hinder zorgt, zijn er gelukkig wel verschillende alternatieven beschikbaar voor weggebruikers die tijdens de afsluiting van de tunnel toch op hun bestemming moeten zijn.

Een van de meest voor de hand liggende alternatieven is natuurlijk de fiets. Door vaker te fietsen kunnen we niet alleen de hinder van de afsluiting verminderen, maar ook onze gezondheid verbeteren en onze CO2-uitstoot verminderen. Om het fietsen tijdens de afsluiting van de Heinenoordtunnel extra te promoten, heeft ons promotieteam tijdens de Fietsdagen Hoeksche Waard verschillende acties en kortingen onder de aandacht gebracht. .

Tijdens deze evenementen konden bezoekers niet alleen genieten van een kopje koffie, maar ook informatie krijgen over de verschillende manieren om de fiets te gebruiken als alternatief voor de auto en werden er diverse acties en kortingen aangeboden om het fietsen tijdens de afsluiting extra aantrekkelijk te maken.

Op de website www.ways2go.nl vind je meer informatie over de verschillende acties en regelingen die beschikbaar zijn tijdens de afsluiting van de tunnel.

Allganized event RET opening metro station Hoek van Holland strand

Event: openingsevent Metro aan Zee

Het eerste metrostation in Europa op het strand!

Zowel de gemeente Rotterdam als de MRDH, het projectbureau Metro aan Zee en de RET hebben ons gevraagd om binnen een zeer kort tijdsbestek het openingsevent te organiseren.

Een complexe, maar zeer uitdagende opdracht die op maar liefst 6 verschillende locaties plaatsvond. Om dit te bewerkstelligen hebben we in 2 weken tijd een plan gemaakt, leveranciers, personeel, kleding, materialen, transport, draaiboeken en zelfs handgemaakte decoratie geregeld. Op diverse locaties werden de ruim 500 genodigden ontvangen en geregistreerd. Ook was de pers massaal aanwezig en werd de opening zelfs live in ochtendprogramma’s uitgezonden.

Promotieteams en koffiewagens werden ingezet om reizigers feestelijk te verwelkomen. De openingshandeling vond plaats op metrostation Hoek van Holland Strand. Na afloop van het openingsevenement konden de genodigden op het strand genieten van het uitzicht op zee en een hapje en een drankje.

Dit was een mooi voorbeeld waarbij een evenement én een activatie samenkomen en wij de kracht van Allganized ten volste konden laten zien!

Allganized evenement gemeente Rotterdam energietoeslag

Activatie: Energietoeslag

De Energietoeslag is een belangrijke regeling die de gemeente Rotterdam graag onder de aandacht brengt bij haar inwoners. Helaas is het zo dat niet alle mensen die recht hebben op deze toeslag hiervan op de hoogte zijn of denken er geen recht op te hebben. Om deze reden zijn onze publieksvoorlichters actief in de Rotterdamse wijken om inwoners te informeren en te helpen bij het aanvragen van de Energietoeslag.

Deze activatie blijkt zeer effectief te zijn en we hebben inmiddels al vele inwoners kunnen helpen om de Energietoeslag aan te vragen. Het is hartverwarmend om te zien hoe blij en verbaasd mensen zijn als blijkt dat ze er toch recht op hebben.
Het is mooi om te zien dat de gemeente Rotterdam deze regeling serieus neemt en zich actief inzet om haar inwoners te helpen. Het is een geweldig initiatief om gezamenlijk al deze mensen te kunnen helpen en zo de kwaliteit van hun leven te verbeteren.

De NOS vond het ook een bijzonder initiatief en heeft er een item aan gewijd. Trots!

Fotocredits: Rhalda Jansen

Allganized promotieactie Nedvang

Activatie: Grondstoffencongres

Het Gemeentelijk Grondstoffencongres is al ruim vijftien jaar hét congres waar o.a. beleidsadviseurs, wethouders, communicatieadviseurs en leveranciers elkaar ontmoeten om de laatste ontwikkelingen in het afval- en grondstoffenbeheer te bespreken. Het thema dit jaar: Van samen werken tot samenwerken.

Tijdens het Gemeentelijk Grondstoffencongres vertelden onze promotiemedewerkers wat zij met de PMD-afval straatactivaties precies doen, horen en tegenkomen. Op deze manier hopen zij de bezoekers te kunnen overtuigen dat deze activaties zeer effectief zijn om zoveel mogelijk inwoners in gemeenten te informeren over het scheiden van afval.

Allganized promotieactie gemeente Rotterdam

Activatie: de Energieklusser

Geld besparen op je energierekening?

De gemeente Rotterdam heeft een digitaal loket geopend, waar Rotterdammers in een financieel lastige situatie en met een laag inkomen een Energieklusser kunnen aanvragen.

De Energieklusser komt kosteloos bij je thuis en past direct kleine bespaarmaatregelen toe. Denk hierbij aan het plaatsen van ledlampen of het aanbrengen van tochtstrips en radiatorfolie.

Alle informatie over de Energieklusser is hier te vinden.

collage_ dmc_Brazilië_Amsterdam

Destination event: City Experience Amsterdam

Ook klanten uit het buitenland weten ons te vinden voor een unieke ervaring! Zo hebben wij gedurende twee dagen een groep van 100 personen uit Brazilië een warme kennismaking met Nederland gegeven. Met een citytour in en rond Amsterdam zijn een hoop bekende plekken bezocht. Het Rijksmuseum, Silodam, de Stopera, Scheepvaartmuseum, Nemo en als afsluiter de Heineken Experience. Bem-vindo à Holanda!

Allganized-activatie-PMD afval

Activatie: PMD-afval

Onze publieksvoorlichters zijn deze keer naar Arnhem, Cuijk en Boxmeer afgereisd om bewoners te informeren over het scheiden van PMD-afval. In opdracht van Nedvang hebben zij omwonenden gevraagd wat hun kennis van PMD-afval is. Ons promotieteam spreekt de voorbijgangers aan en met behulp van een super leuke en eenvoudige quiz op de iPad wordt hun kennis getest.

Allganized-publiekeactivatie-RET

Activatie: uitdelen gezonde lekkernijen

De RET staat bekend om servicegerichtheid. Regelmatig informeren we in opdracht van de RET o.a. over wijzigingen van reistijden of over geplande werkzaamheden, waarbij de reiziger altijd centraal staat.

Dit keer wilde de RET iets bijzonders doen om het nieuwe jaar te vieren. Daarom trokken onze promotieteams erop uit om gelukwensen voor het nieuwe jaar te brengen en deelden gezonde lekkernijen uit.

Het was een hartverwarmende actie die niet alleen de waardering voor de reizigers liet zien, maar ook een positieve en feestelijke start van het nieuwe jaar markeerde.

Allganized-kerstevents-eventstyling-catering

Event: kerstborrel

Euro-Rijn XL Logistics B.V. is een toonaangevende logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in de non-food retail sector. Voor deze fantastische opdrachtgever hebben wij een bijzonder gezellig personeelsevent georganiseerd, volledig in kerstsferen en op hun eigen locatie!

De medewerkers genoten van een overheerlijke BBQ met een uitgebreide selectie van gerechten. De eventstyling was betoverend, met prachtig versierde kerstbomen, sfeervolle verlichting en feestelijke decoraties die de ruimte omtoverden tot een winterwonderland.

Kortom, het was een onvergetelijk personeelsevent waar iedereen met veel plezier op terugkijkt. Euro-Rijn XL Logistics B.V. heeft opnieuw bewezen dat ze niet alleen experts zijn in logistiek, maar ook in het creëren van onvergetelijke momenten voor hun team!

Allganized promotieactie HORNBACH Kerst

Activatie: Hornbach Kerst

Een paar keer per jaar is de kinderwerkplaats geopend in de HORNBACH vestigingen door heel Nederland. Kinderen kunnen dan als kleine doe-het-zelvers knutselen, timmeren en bouwen.

Dit keer stond het te maken bouwwerkje in het thema van Kerst.
Onder goede begeleiding van ons Kidsteam zijn er deze keer hele mooie kerstboompjes gemaakt. Het is een genot om te zien hoe trots de kinderen op hun zelfgemaakte bouwwerkjes zijn.

Allganized-winkelcentrum promotieactie

Activatie: winkelcentrumpromotie

In november en december hebben wij de leukste activiteiten voor diverse winkelcentra georganiseerd.

Zo kon de hele familie op zoek gaan naar de verschillende kerstfiguren, zoals de kerstengel of Rudolf het rendier tijdens de kerstvossenjacht. Er werd onder begeleiding van onze vrolijke medewerkers speculaas versierd, mooie kerststukjes gemaakt en cadeaus ingepakt. En natuurlijk mochten een heuse schaatsbaan, warme chocolademelk, sfeervolle muziek en oliebollen niet ontbreken.

Zo werd het winkelen tijdens de gezelligste tijd van het jaar helemaal een speciale beleving!

Allganized promotieactie Landal Greenparks

Activatie: Landal Greenparks

Landal GreenParks is een toonaangevende aanbieder op het gebied van management, beheer en verhuur van vakantieparken en exploiteert ruim 100 parken in Nederland.

Zij bieden een heerlijk vakantieverblijf voor iedereen. Midden in het groen én ontwikkeld vanuit een groene gedachte. Met groen bieden zij hun gasten een unieke en onvergetelijke vakantie. 

Goede service voor de gasten van Landal Greenparks is van groot belang. Daarom heeft ons promotieteam tijdens de herfstmaanden ervoor gezorgd dat de vakantiegangers onbezorgd konden genieten van hun vakantie. Mooie gastvrije activatie!

Allganized promotieactie gemeente rotterdam

Activatie: mobiele milieuparken

Op diverse locaties worden door Stadsbeheer tijdelijke mobiele milieuparken opgezet. Het doel van de pop-up milieuparken is om bewustwording van afvalscheiding te vergroten en bewoners op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met hergebruik en grofvuil gescheiden aanbieden.

Onze publieksvoorlichters helpen de gemeente Rotterdam graag een handje mee om samen deze belangrijke boodschap over te brengen. Aan de hand van de afvalwijzer informeren onze activatiemedewerkers de inwoners van Rotterdam hoe zij afval kunnen scheiden en mee kunnen helpen om de leefomgeving schoon te houden.

Alle informatie over de mobiele milieuparken is hier te vinden.

Allganized bouwevent publieksevent

Event: Uithoornlijn

In de aanleg van de Uithoornlijn werd een belangrijke stap gezet: het geplande tramviaduct over de N201 kreeg haar zeven horizontale, betonnen liggers. De zeven liggers werden met drie grote kranen op zijn plaats gelegd. Iedere ligger is 45 meter lang, 1,80 meter hoog en weegt 157.000 kilogram. Bezoekers konden dit spektakel aanschouwen vanaf de tribune op de bouwplaats. .

Voor dit bijzondere bouwevenement hebben wij ervoor gezorgd dat bezoekers een gezellige en goed verzorgde dag hebben gehad. Aan de kinderen is ook gedacht. Zij konden met íets kleinere kranen oefenen om te kijken of zij misschien later ook kraanmachinist willen worden.

Allganized promotieactie HORNABCH Halloween

Activatie: Hornbach Halloween

De kinderwerkplaats in de HORNBACH vestigingen door heel Nederland is een terugkerend evenement waarbij kinderen iets leuks kunnen maken terwijl de ouders winkelen.

Dit keer stond het te maken bouwwerkje in het thema “HALLOWEEN”

De kinderen hebben uiteraard onder goede begeleiding van ons gedreven Kidsteam mooie griezelige spookjes gemaakt voor Halloween.

Vol trots en met een grote glimlach verlieten de kinderen de Kinderwerkplaats. En daar doen we het voor!

Allganized Sampling Bonne Maman

Activatie: sampling Bonne Maman

Ons promotieteam is op pad gegaan met een kleurrijke bakfiets vol met heerlijke Fruitspreadsticks van Bonne Maman.

Deze Fruitspread bevat 30% minder suiker en extra veel fruit.

In opdracht van Activation Heroes vond je ons meerdere weken in heel het land om deze samples uit te delen. Proeven kon uiteraard ook!

Allganized relatie event Duraship

Event: relatie-event

Dit is waar we het voor doen! Mensen samenbrengen en waardevolle momenten creëren op de tofste locaties.

Voor een bijzondere boatwarming hebben we een schip volledig omgetoverd tot een stijlvolle en gezellige borrellocatie.


Het resultaat was een totale metamorfose! De gasten konden genieten van een unieke en sfeervolle setting, perfect voor een onvergetelijke bijeenkomst op het water


Allganized event winkelcentra

Event: beleving in winkelcentra

Wij hebben een ruim aanbod in entertainment voor elk formaat winkelcentrum. Voor jong en oud bedenken we de leukste winkelcentrumevents, passend bij alle seizoenen, themadagen en feestdagen.

Denk hierbij aan een knutselterras of speurtocht voor kinderen, kookdemonstraties tijdens de feestmaand, maar ook live muziek en dans-acts. Zo regelen wij voor het winkelcentrum Carnisse Veste elke laatste zaterdag van de maand de leukste artiesten en dansgroepen. Dat maakt het boodschappen doen toch een stuk gezelliger!

Allganized Gamma Perosneelsfeest entertainment

Event: Gamma Communications jubileum

“We hadden geen idee wat ons te wachten stond. Bij binnenkomst waren we zo verrast. Dit hadden we nooit verwacht.”

Geweldige reactie van de gasten na het organiseren van een jubileumevent voor Gamma Communications! De opdracht om de ruimte voor bijeenkomsten volledig om te toveren naar een feestlocatie, was voor ons natuurlijk de trigger om flink uit te pakken. En al helemaal toen er gevraagd werd de kleur van het logo te gebruiken. Paars! Onze mannen van de afdeling eventdesign zijn helemaal los gegaan op custom made evenementendecoratie.

Allganized ADP personeelsfeest event

Event: ADP personeelsborrel

ADP organiseert na elke kwartaalmeeting een borrel. Wij bouwen dan de bedrijfskantine om naar een gezellige eventlocatie.

De sfeer is informeel en de onderlinge banden worden versterkt tijdens deze personeelsborrel. Iedereen is eventjes weg van zijn of haar bureau en bezig met ontspannen onder het genot van een hapje en drankje. 

Allganized event decoratie dekuip

Event: De Kuip

Voor een evenement in De Kuip hebben we tijdens een brainstormsessie ideeën bedacht om o.a. meerdere foodcounters te voorzien van smakelijke decoratie. India, Amerika, Indonesië en Japan. Sushi, frietjes, Tikka Massala, hamburgers.

Tijdens deze sessie liep het water ons in de mond. Bon appetit!

Allganized Rotterdam evenementenbureau Relatie Event Gamma Communications

Event: Gamma Communications

Een sfeervol relatie-event op eigen locatie? Het is een aanrader!

Gamma Communications nodigde haar relaties uit op hun kantoor in Amstelveen. En wij zorgden o.a. voor de lekkerste hapjes en drankjes, sfeervolle decoratie en een overheerlijke BBQ.

Zo creëer je een informele setting voor je genodigden, maar ben je wel van alle gemakken voorzien

Allganized promotieacties

Onze promotieteams

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van merkactivaties. Dat doen wij in heel Nederland en het hele jaar door. Onze promotiemedewerkers hebben dus ook in de zomervakantie hard gewerkt en voor diverse opdrachtgevers heel veel mensen blij gemaakt. Zelfs toen het zo warm was!

Wij zijn natuurlijk erg trots op onze medewerkers en dankbaar voor alle mooie en leuke opdrachten die wij mogen organiseren!

Allganized Activatie Promotie Landal Greenparks

Activatie: Landal Greenparks

De vakantieparken van Landal GreenParks liggen midden in de natuur. Rust en ruimte zijn hierbij belangrijke eigenschappen. Maar ook service voor de gasten is van groot belang.

Tijdens de zomervakantie waren onze hospitalityteams te vinden op diverse vakantieparken in heel Nederland en verrasten de gasten met een persoonlijk bezoekje en directe service. Dát is nu echte gastvrijheid!

Allganized event gemeente-Capelle-Wijktour

Activatie: Wijktour gemeente Capelle

Meepraten over en meedoen in de buitenruimte! De gemeente Capelle aan den IJssel trekt de wijken in om samen met Capellenaren te praten, kennis te delen en ideeën aan te dragen over de buitenruimte. Deze Wijktours komen voort uit het Programma Buitenruimte dat tot doel heeft om met elkaar Capelle groener, duurzamer, veiliger, functioneler en gezonder te maken.

De eerste Wijktour was in ‘s-Gravenland. De komende periode komen we in meerdere wijken om over de buitenruimte te praten. Iedereen is welkom.

Allganized Rotterdam evenementenbureau Event Activatie - Dag van de Bouw

Event: Dag van de Bouw

De landelijke Dag van de Bouw is de dag waarop bouwprojecten in heel Nederland hun deuren openen om het publiek een kijkje achter de schermen geven. Dit jaar konden de omwonenden het project De Uithoornlijn bezoeken en de voortgang van het project bekijken.

In opdracht van Dura Vermeer, Gemeente Amsterdam en Bijzondere Projecten hebben wij ervoor gezorgd dat de bezoekers op meerdere locaties konden genieten van heerlijke versnaperingen en was er voor de kinderen een super leuk knutselterras!

Allganized Rotterdam Activatie Nieuw busstation Zuidplein

Activatie: opening busstation Zuidplein

Eén van de grootste busstations in Nederland is geopend: het busstation Zuidplein in Rotterdam! Wij hebben bijgedragen aan de opening en ons promotieteam heeft een week lang alle reizigers geïnformeerd over de nieuwe bushaltes en de looproute naar het metrostation.

Alle informatie over het nieuwe busstation Zuidplein is te vinden op: www.ret.nl/zuidplein

Allganized Activatie Promoteam HORNBACH

Activatie: kinderwerkplaats HORNBACH

Een paar keer per jaar is de kinderwerkplaats geopend in de HORNBACH vestigingen door heel Nederland. Kinderen kunnen dan als kleine doe-het-zelvers knutselen, timmeren en bouwen.

Deze keer mochten de kinderen een raket maken, zoals die van Buzz uit de nieuwe Disney Pixar film Lightyear. Uiteraard onder goede begeleiding van ons enthousiaste Kidsteam! Mooie creatieve opdracht van Activation Heroes

Allganized event personeelsdag op locatie

Event: personeelsdag op locatie

Een 12 uur durend personeelsevent op een fabriekslocatie. We did it again!

Als de medewerkers van jouw bedrijf in shifts werken en je wilt graag dat iedereen kan genieten van de festiviteiten, dan regelen we gewoon dat we de hele dag aanwezig zijn. We toverden het buitenterrein om naar eventlocatie en zorgden ervoor dat alle medewerkers in de watten werden gelegd. Een lange dag, maar wat een feest!

Allganized Rotterdam evementenbureau Personeelsevent ADP

Event: ADP Personeelsevent

ADP Nederland heeft een kwartaalmeeting in hun prachtige nieuwe pand georganiseerd!

We hebben met veel plezier een deel van de organisatie op ons genomen en gezorgd voor o.a. decoratie & inrichting en natuurlijk het lekkerste eten en drinken. Missie geslaagd!

Allganized promotieacties Informeren RET

Activatie: reizigers informeren

De RET heeft gewerkt aan het spoor bij Vasteland en Eendrachtsweg. De gehele kruising was niet beschikbaar voor de trams. Wij informeerden reizigers over de werkzaamheden en hoe zij hun reis verder konden vervolgen.

Kijk voor alle reisinformatie op ret.nl/omleidingen.

Allganized Rotterdam Activatie Promoteam voorlichting gemeente Rotterdam

Activatie: Rotterdamse parken

Op een mooie zomerse dag is het heerlijk vertoeven in de Rotterdamse parken. Helaas wordt er veel afval achtergelaten. Ons promoteam gaf alle bezoekers een afvalzakje en informeerde over de gevolgen van zwerfafval. De regels om veilig te kunnen barbecueën werden ook nog eens onder de aandacht gebracht.

Publieksvoorlichting i.o.v. Gemeente Rotterdam

Allganized Rotterdam Activatie Promotieteam Staatsloterij

Activatie: zoek de miljonair!

Zoek de miljonair! Rijdend in een mobiele promotiewagen en wandelend door de straten van Bleiswijk met een missie: waar was toch de winnaar van die miljoenenprijs? Onze promotiemedewerkers gingen op zoek naar de miljonair!

Dankzij alle landelijke publiciteit en de persoonlijke zoektocht, heeft de koper van het winnende lot zich gemeld. Eind goed, al goed!

Allganized evenementenbureau Event Ahoy Vrienden van Amstel Live

Event: Vrienden van Amstel Live

We zijn een hele leuke samenwerking aangegaan met Rotterdam Ahoy Exclusive. Deze keer hebben wij de VIP lounge van decoratie en foto-entertainment tijdens de Vrienden van Amstel Live voorzien. De foto shimmer wall is echt een eyecatcher!

Het arrangement van Ahoy Exclusive is overigens echt een aanrader: beleef samen met jouw relaties een jaar lang de mooiste evenementen en concerten in Rotterdam Ahoy!

Allganized Rotterdam Activatie Promotors Samping Fritesaffairs

Activatie: Frites Affairs

Frietjes met zeewiermayonaise? Bij Frites Affairs kan het!

Onze promotors lieten voorbijgangers proeven van oer-Hollandse friet mét schil en de heerlijkste smaken mayonaise.

Alweer een super leuke opdracht van Activation Heroes!

Allganized Rotterdam Activatie Promotie Kruidvat

Activatie: Kruidvat Voordeelclub

Opvallen doe je zo! Met deze vrolijke mascotte heb je een echte eyecatcher in drukke winkelstraten.

In opdracht van Activation Heroes hebben we de Kruidvat Voordeelclub gepromoot. Erg leuk om te zien dat veel mensen met de mascotte op de foto wilden!

Allganized Activatie Promotieteam Zuid-Holland Bereikbaar

Activatie: enquêteteams

Het fietspad op de Merwedebrug bij Papendrecht was in beide richtingen afgesloten. In opdracht van Zuid-Holland Bereikbaar onderzocht ons activatieteam hoe de gebruikers het alternatief, de tijdelijke veerverbinding, tussen Papendrecht en Dordrecht ervaarde. Door de reizigers een enquête te laten invullen, onder genot van goed kopje koffie, kan er na afloop worden geëvalueerd of deze tijdelijke verbinding een goed alternatief was.

Allganized Rotterdam Jubiluem Relatie Events Activaties

Jubileum 16-jarig bestaan

Leuk nieuws! Allganized bestaat 16 jaar. Daar moet natuurlijk op gedronken worden! Om deze verjaardag te vieren zijn we gaan lunchen met een fijn gezelschap tijdens een ritje in de RotterTram.

Deze bijzondere tram rijdt een leuke route door Rotterdam en ondertussen kun je genieten van een heerlijke lunch of diner.
Zeker een aanrader!

Allganized Activatie Promoteam Bibliotheek

Activatie: Bibliotheek Rotterdam

De Centrale Bibliotheek van Rotterdam wordt vernieuwd en alle Rotterdammers mochten hierover meedenken. Er zijn vijf schetsontwerpen tentoongesteld waar alle Rotterdammers hun mening over konden geven. Hoe leuk is dat!

Ons promoteam was meerdere weken te vinden op diverse locaties in Rotterdam en natuurlijk in de bibliotheek.

Ladage Events wordt onderdeel van Allganized

Allganized is al 15 jaar een begrip in merkactivaties en evenementenorganisatie. Ladage Events is ruim 10 jaar specialist in bruisende evenementen en (publieks)catering. De samensmelting van deze twee Rotterdamse bedrijven zorgt voor uitbreiding van kennis, ervaring en een ruimer aanbod voor opdrachtgevers.

Wat ooit begon met de inzet van een kleine patatwagen (de Bram Junior) op events, groeide Ladage Events in mum van tijd uit naar een volwaardig eventbureau voor bedrijfsevents, catering en privéfeesten. “Na een langdurige samenwerking, volgt nu de logische stap om samen verder te gaan. We zijn het stadium van alleen verse patat op locatie aanbieden al lange tijd voorbij en samen met Allganized kunnen we onze diensten nog verder uitbreiden en professionaliseren”, aldus Dave van Galen, voormalig directeur Ladage Events.

“Op het gebied van evenementen bedienen wij de zakelijke markt met voornamelijk bedrijfsevenementen, openingsevents, kick-offs en bijeenkomsten. Met deze fusie zullen wij een nog breder pakket van diensten aan kunnen bieden aan bestaande en nieuwe klanten”, licht Fleur Nicolakos, directeur van Allganized, toe.

Voor opdrachtgevers verandert er niet veel. De naam Ladage Events zal niet meer gebruikt worden, maar de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening zal door deze samenwerking alleen maar toenemen. Dave zal samen met Ralf Bentem, die al bijna 6 jaar bij Allganized werkt, de operationele werkzaamheden voor de evenementen op zich nemen.

Borrelboxen voor thuis

Om het thuiswerken en het gemis van collega’s om je heen een beetje te compenseren, biedt ook Allganized een ruim assortiment van Borrelboxen. Als organisator van borrels en feesten, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om met elkaar in contact te blijven. Ook al is dit online. Met onze Borrelboxen zorgen we voor lekkere hapjes en drankjes en maken we van thuiswerken een feestje. De boxen zijn voor elk budget en voor diverse thema’s verkrijgbaar. Het is ook mogelijk de borrelboxen in combinatie met een online of hybride event te boeken.

Wil jij je personeel of collega’s verrassen met een thuiswerk borrelbox? Neem dan contact met ons op!

Anderhalve-meter-activatie

Voor diverse gemeenten hebben wij met het oog op de Coronamaatregelen een speciale activatie ontwikkeld. Met onze ‘Anderhalvemeter Promotieteams’ gaan we naar diverse locaties in het land om op informele wijze het publiek te herinneren aan de maatregelen. Als de zon schijnt en je zit met je vrienden in het park, dan gebeurt het gewoon dat je even nergens aan denkt en dus ook niet aan de anderhalvemeter-maatregel. Met hun opvallende walking billboards en 1,5-meter pijlen zorgen onze teams er op zo’n moment dan voor dat je weer herinnerd wordt aan de regels die gelden. Interesse in een Anderhalve-meter-activatie? Je kunt op diverse manieren contact met ons opnemen om alle mogelijkheden te bespreken!

FOLLOW US ON INSTAGRAM!

[instagram-feed]