EVENEMENTEN MET BELEVING

MAAK VAN JE EVENT EEN GROOT SUCCES!

Allganized creëert, organiseert en produceert evenementen. We ontwikkelen complete eventconcepten op basis van jouw wensen en budget. Events door Allganized maken gegarandeerd een onuitwisbare indruk. 

Onze organisatietalenten zullen jou volledig ontzorgen. We werken immers met de Rotterdamse handen-uit-de-mouwen mentaliteit, hebben sterk logistiek inzicht en een warm netwerk van leveranciers. Zo organiseren wij voor jou de kick-off van een campagne, de opening van een nieuw pand, een spetterend bedrijfsfeest of een compleet festival.

Onze eventmedewerkers en entertainers staan bekend om hun enthousiaste en professionele instelling. Zij doen er alles aan jouw gasten de dag van hun leven te geven. Denk hierbij aan personeel voor bar en bediening, garderobe, kassa, ticketscan, productie of op- en afbouw. Of je boekt een van onze entertainmentconcepten, zoals de Pleeparty,  Refreshment Girls of foto-entertainment.

- Sven Noordhoek, Nedvang -
Weet je hoe prettig het is als je alles bij één bureau neer kunt leggen? En dan bedoel ik ook echt álles. Het wordt tot in de puntjes geregeld, dat vergt een hoop kennis, ervaring, mankracht en doorzettingsvermogen.
- Gert-Jan Polling, Tele2 -
Voor een goed feestje hebben wij Allganized! Al jaren zorgen zij dat wij te gast zijn op ons eigen feest. Alles wordt uit handen genomen, van de catering tot decoratie, het entertainment en zelfs het hele uitnodigingstraject.
- Freek van ’t Hoff, RET -
De RET streeft naar perfect georganiseerd OV, dat begrijpt het team van Allganized maar al te goed. We weten dat onze projecten elke keer weer met passie en 100% inzet ge-allganized worden.

Personeelsfeest

Ga samen met je collega’s uit je dak tijdens jullie spetterende personeelsfeest! Wij zoeken voor jou de beste locatie, zorgen voor heerlijk eten, prachtige aankleding en uiteraard de lekkerste line-up van DJ’s en andere artiesten.

Openingsevent

Een spectaculair openingsevent nodig? Van het uitnodigingstraject tot de openingshandeling: wij regelen het voor je. Voor zowel de zakelijke markt als voor consumenten weten wij van elke opening een indrukwekkend moment te maken. Zo openden wij voor Tele2 alle winkels in Nederland en verzorgden wij voor de Hoekse Lijn zowel het officiële openingsmoment voor de pers als het reizigersfeestje.

Sport- en speldag

Altijd al willen voetballen in de Kuip? Of wil je als een echte circusartiest op een koord balanceren? Laat ons jouw sport- en speldag organiseren en jij en je collega’s hebben gegarandeerd een sportieve beleving! Uiteraard houden we rekening met alle niveaus, zodat iedereen kan genieten van een gezellige personeelsdag.

Catering

Overheerlijk eten op locatie, vanuit foodtrucks, een buffet of uitgeserveerd. Van een Hollandse hap tot een chique diner. Wij zorgen overal voor, inclusief professioneel personeel. We werken met een groot netwerk van vaste leveranciers, zodat we de beste kwaliteit kunnen bieden.

Eventpersoneel

We beschikken over ervaren personeel dat inzetbaar is op beurzen, evenementen, feesten en borrels. We zijn tevens leverancier van personeel aan cateraars, uitzendbureaus, evenementenlocaties- en organisaties. Voor elke gelegenheid of thema hebben wij een pasklare oplossing. Denk hierbij aan barpersoneel, bedienend personeel, ticketscan, artist handling, hostesses, op- en afbouw medewerkers, kassapersoneel en zelfs producenten of floormanagers.

Vastgoedevent

Projectontwikkelaars, makelaars en vastgoedcommunicatiebureaus weten Allganized te vinden als zij een eerste-paal-moment hebben, open huizendag, bewonersbijeenkomst, start verkoopevent of openingsevent. Wij ontzorgen, regelen tenten, catering en entertainment en laten een onvergetelijk positieve indruk achter.

Entertainment

Wij verzorgen bijzondere belevingen op festivals en evenementen, zowel indoor als outdoor. Voor elk budget en passend bij elk thema. Zo hebben we de Refreshment Girls die voor elke gelegenheid inzetbaar zijn. Onze food- & drinks entertainers bieden een prachtige presentatie van bijvoorbeeld haring, bitterballen, kaas, champagne, prosecco of chocolade. Ook de Pleeparty is een unieke (toilet)beleving voor jouw bezoekers!

Relatie-event

Klant is koning en dat laat jij voelen tijdens een relatie-event! Verras jouw klanten met bijzondere incentives, een gezellige borrel of een beleving van jouw product of dienst.

Wij helpen je met een inspirerend programma en de volledige productie van jouw klantenevenement.

Beursdeelname

Een beursdeelname regelen is een vak apart en kost veel tijd. Wij nemen jou al het werk uit handen qua organisatie en tijdens de beurs. Standbouw, eyecatchers, catering, hostesses en promotionele activiteiten zijn onderdeel van onze dienstverlening. Maak van je beurs een succes en richt je vooral op waar je goed in bent, namelijk het verkopen van jullie product of dienst!