BEDRIJFSJUBILEUM

Wij organiseren jouw bedrijfsjubileum voor een gedenkwaardige viering

 Wij begrijpen het belang van het vieren van mijlpalen en het eren van degenen die ons team versterken. Of het nu gaat om een bedrijfsjubileum, een werknemersjubileum of een ander belangrijk jubileum, wij staan klaar om uw speciale gelegenheid om te toveren tot een onvergetelijk moment.  
 

Met jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen begrijpen we dat een jubileum een mijlpaal is die gevierd moet worden. Ons team van ervaren professionals staat klaar om uw visie tot leven te brengen en een evenement te creëren dat perfect aansluit bij uw behoeften en doelstellingen. Van de planning en coördinatie tot de uitvoering en evaluatie, wij zorgen voor elk detail, zodat u zich kunt concentreren op het vieren en genieten van deze speciale gelegenheid.

  1.  

Diensten die wij voor jouw bedrijfsjubileum regelen

Onze creatieve geesten werken nauw met u samen om het juiste concept te ontwikkelen dat past bij de aard van het jubileum en uw bedrijfscultuur. Of het nu gaat om een elegant galadiner, een informele borrel of een grootschalige viering, wij zorgen ervoor dat het concept naadloos aansluit bij uw wensen en verwachtingen. 
 

We helpen u bij het vinden van de perfecte locatie die past bij de stijl en het thema van uw jubileum. Of het nu gaat om een sfeervolle balzaal, een historische locatie of een prachtige buitenruimte, wij hebben een breed netwerk van locaties waaruit u kunt kiezen. Bovendien zorgen we voor de decoratie die de juiste sfeer en ambiance creëert, waardoor uw gasten zich meteen welkom voelen. Er kan natuurlijk een bedrijfsjubileum georganiseerd worden op jouw eigen locatie. De WKR regeling is daarop van toepassingen. Wij kunnen jou daar meer over vertellen op deze pagina.
 

Een jubileumevenement is niet compleet zonder het juiste entertainment. Of u nu live muziek, een DJ, een fotobooth of andere vormen van amusement wenst, wij zorgen voor hoogwaardige entertainmentopties die uw gasten zullen verrassen en vermaken. Ons team werkt samen met gerenommeerde artiesten en leveranciers om ervoor te zorgen dat het entertainment perfect aansluit bij uw jubileumevenement. 
 

Lekker eten en drinken zijn essentieel voor een geslaagd jubileumevenement. Wij werken samen met professionele cateraars die heerlijke gerechten bereiden die passen bij uw smaak en budget. Van smaakvolle hapjes en buffetten tot gastronomische diners, we zorgen ervoor dat uw gasten culinair verwend worden tijdens het jubileumevenement. 

Ons ervaren team staat klaar om de logistiek en coördinatie van uw jubileumevenement te beheren. We plannen de timing, regelen het transport, beheren de registratie van gasten en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt op de dag van het evenement. U kunt erop vertrouwen dat uw jubileum in goede handen is.

- Carola Warnders, ADP -
Mijn ervaring met Allganized is dat zij altijd meedenken en flexibel zijn daarnaast zetten zij net dat extra stapje om een event/borrel die extra touch te geven.
- Gert-Jan Polling, Tele2 -
Voor een goed feestje hebben wij Allganized! Al jaren zorgen zij dat wij te gast zijn op ons eigen feest. Alles wordt uit handen genomen, van de catering tot decoratie, het entertainment en zelfs het hele uitnodigingstraject.
- Katja Torbijn, gemeente Amsterdam -
Allganized zorgt voor een evenement zonder zorgen: de teamleden hebben aan een half woord genoeg, regelen alles tot in de detail en denken aan zaken waar ik zelf niet aan denk. De concepten zijn creatief, de invulling en styling past altijd bij de doelgroep en een stapje extra is vanzelfsprekend.
- Sven Noordhoek, Nedvang -
Weet je hoe prettig het is als je alles bij één bureau neer kunt leggen? En dan bedoel ik ook echt álles. Het wordt tot in de puntjes geregeld, dat vergt een hoop kennis, ervaring, mankracht en doorzettingsvermogen.
- Freek van ’t Hoff, RET -
De RET streeft naar perfect georganiseerd OV, dat begrijpt het team van Allganized maar al te goed. We weten dat onze projecten elke keer weer met passie en 100% inzet ge-allganized worden.
- Niels van Rekom, Partner at Moker Vastgoed -
Allganized heeft naar volle tevredenheid een start bouw van één van onze ontwikkellocatie verzorgd. Het doel was een feestelijk en gezellig samenzijn en het resultaat mocht er zijn.