LAATSTE NIEUWTJES
Laat je door ons inspireren

Ervaring telt. En daar zijn onze klanten ook van overtuigd. Sinds 2006 werken wij voor de mooiste merken, leukste bedrijven en indrukwekkende overheidsinstanties. Samenwerken, eerlijkheid en betrokkenheid zijn voor ons belangrijke basis-ingrediënten voor een succesvolle relatie met onze klanten.

Door onze persoonlijke benadering en enthousiaste instelling, mogen wij al jarenlang met hele fijne opdrachtgevers samenwerken. En die ervaring nemen wij mee in onze opdrachten voor nieuwe klanten.

Laat je inspireren door onze projecten en bel als we voor jou ook een tof event of indrukwekkende
activatie kunnen neerzetten.

website-nieuws

Event: Ruitenburg Festival 2022

Complete eventconcepten ontwikkelen vinden wij fantastisch om te doen. Wij mochten voor het Ruitenburg Festival 2022 de hele organisatie op ons nemen.

Overal is aan gedacht: het volledige uitnodigingstraject, de locatie en decoratie, vervoer, overheerlijk eten en drinken en natuurlijk swingende muziek en verrassend entertainment.

Bedankt Ruitenburg voor deze waanzinnige opdracht en de super fijne samenwerking. Jullie weten wel wat feesten is!

website-nieuws-verzaml-activiteiten

Hardwerkende Promotiemedewerkers

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van merkactivaties. Dat doen wij in heel Nederland en het hele jaar door.

Onze promotiemedewerkers hebben dus ook in de zomervakantie hard gewerkt en voor diverse opdrachtgevers heel veel mensen blij gemaakt. Zelfs toen het zo warm was!

Wij zijn natuurlijk erg trots op onze medewerkers en dankbaar voor alle mooie en leuke activaties die wij mogen organiseren!

linkedin_allganized

Activatie: Landal GreenParks

De vakantieparken van Landal GreenParks liggen midden in de natuur. Rust en ruimte zijn hierbij belangrijke eigenschappen. Net als de betrokkenheid met de directe omgeving van het vakantiepark.

Tijdens de zomervakantie waren onze activatieteams te vinden op diverse vakantieparken in heel Nederland en verrassen de gasten met een persoonlijk bezoekje en directe service.

collage-linkedin

Activatie: Wijktour gemeente Capelle

Meepraten over en meedoen in de buitenruimte! De gemeente Capelle aan den IJssel trekt de wijken in met Wijktours om samen met Capellenaren te praten, kennis te delen en ideeën aan te dragen over de buitenruimte. Deze Wijktours komen voort uit het Programma Buitenruimte dat tot doel heeft om met elkaar Capelle groener, duurzamer, veiliger, functioneler en gezonder te maken.

De eerste Wijktour was in ‘s-Gravenland. De komende periode komen we in meerdere wijken om over de buitenruimte te praten. Iedereen is welkom.

collage_a

Event: Dag van de Bouw

Na twee jaar vond eindelijk weer de landelijke Dag van de Bouw plaats. De dag waarop bouwprojecten in heel Nederland hun deuren openen om het publiek een kijkje achter de schermen geven. Dit jaar konden de omwonenden het project De Uithoornlijn bezoeken en de voortgang van het project bekijken.

In opdracht van Dura Vermeer, Gemeente Amsterdam en Bijzondere Projecten hebben wij ervoor gezorgd dat de bezoekers op meerdere locaties konden genieten van heerlijke versnaperingen en was er voor de kinderen een super leuk knutselterras!

5. allganized_activatie_ret_rotterdam_zuidplein

Activatie: Opening busstation Zuidplein

Eén van de grootste busstations in Nederland is geopend: het busstation Zuidplein in Rotterdam! Wij hebben bijgedragen aan de opening en ons promotieteam heeft een week lang alle reizigers geïnformeerd over de nieuwe bushaltes en de looproute naar het metrostation.

Alle informatie over het nieuwe busstation Zuidplein is te vinden op: www.ret.nl/zuidplein

4.Hornbach_activatie_activationheroes

Activatie: Kinderwerkplaats HORNBACH

Een paar keer per jaar is de kinderwerkplaats geopend in de HORNBACH vestigingen door heel Nederland. Kinderen kunnen dan als kleine doe-het-zelvers knutselen, timmeren en bouwen.

Deze keer mochten de kinderen een raket maken, zoals die van Buzz uit de nieuwe Disney Pixar film Lightyear. Uiteraard onder goede begeleiding van ons enthousiaste Kidsteam! Mooie creatieve opdracht van Activation Heroes

collage_boc_1

Event: Personeelsdag in De Kuip

Onlangs organiseerde de gemeente Rotterdam een personeelsdag in het Feyenoord Stadion. Dit jaar stond in het teken van fysiek kennismaken, de verbinding opzoeken en kennis met elkaar delen. Meedenken over hoe een personeelsdag een succes wordt, doen wij maar al te graag!

Met diverse toffe onderdelen, zoals een zeskamp, een graffiti workshop, Oudhollandse Spellen en een workshop smoothiefietsen was het een geslaagde dag. Bedankt De Kuip en Gemeente Rotterdam voor de fijne samenwerking!

21.gamma_event_decoratie_businessevents_catering

Event: Gamma Communications

Een sfeervol relatie-event op eigen locatie? Het is een aanrader!

Gamma Communications nodigde haar relaties uit op hun kantoor in Amstelveen. En wij zorgden o.a. voor de lekkerste hapjes en drankjes, sfeervolle decoratie en een overheerlijke BBQ.

Zo creëer je een informele setting voor je genodigden, maar ben je wel van alle gemakken voorzien

Bonne Maman-sampling-activatie-promotieactie-winkelcentrum-allganized-activation heroes (8)

Activatie: Sampling Bonne Maman

Ons promotieteam is op pad gegaan met een kleurrijke bakfiets vol met heerlijke Fruitspread sticks van Bonne Maman.

Deze Fruitspread bevat 30% minder suiker en extra veel fruit.

In opdracht van Activation Heroes vind je ons de komende weken in heel het land om deze samples uit te delen. Proeven kan uiteraard ook!

IMG_8310

Event: ADP Kwartaalmeeting

ADP Nederland heeft een kwartaalmeeting in hun prachtige nieuwe pand georganiseerd!

We hebben met veel plezier een deel van de organisatie op ons genomen en gezorgd voor o.a. decoratie & inrichting en natuurlijk het lekkerste eten en drinken. Missie geslaagd!

linkedin-RET

Activatie: Reizigers informeren

De RET werkt aan het spoor bij Vasteland en Eendrachtsweg. De gehele kruising is niet beschikbaar voor de trams. Wij informeren reizigers over de werkzaamheden en hoe zij hun reis verder konden vervolgen.

Kijk voor alle reisinformatie op ret.nl/omleidingen.

voorlichting-rotterdam

Activatie: Rotterdamse parken

Op een mooie zomerse dag is het heerlijk vertoeven in de Rotterdamse parken. Helaas wordt er veel afval achtergelaten. Ons promoteam voorzien de bezoekers van een afvalzakje en informeren over de gevolgen van zwerfafval. De regels om veilig te kunnen barbecueën worden ook nog eens onder de aandacht gebracht.

Publieksvoorlichting i.o.v. Gemeente Rotterdam

staatsloterij

Activatie: Zoek de miljonair!

Zoek de miljonair! Rijdend in een mobiele promotiewagen en wandelend door de straten van Bleiswijk met een missie: waar is toch de winnaar van die miljoenenprijs? Onze promotiemedewerkers gingen op zoek naar de miljonair!

Dankzij alle landelijke publiciteit en de persoonlijke zoektocht, heeft de koper van het winnende lot zich gemeld. Eind goed, al goed!

ahoy

Event: Vrienden van Amstel Live

We zijn een hele leuke samenwerking aangegaan met Rotterdam Ahoy Exclusive. Deze keer hebben wij de VIP lounge van decoratie tijdens de Vrienden van Amstel Live voorzien. De foto shimmer wall is echt een eyecatcher!

Het arrangement van Ahoy Exclusive is overigens echt een aanrader: beleef samen met jouw relaties een jaar lang de mooiste evenementen en concerten in Rotterdam Ahoy!

fritesaffairs

Activatie: Frites Affairs

Frietjes met zeewiermayonaise? Bij Frites Affairs kan het!

Onze promotors laten voorbijgangers proeven van oer-Hollandse friet mét schil en de heerlijkste smaken mayonaise.

Alweer een super leuke opdracht van Activation Heroes!

krudvat

Activatie: Kruidvat Voordeelclub

Opvallen doe je zo! Met deze vrolijke mascotte heb je een echte eyecatcher in drukke winkelstraten.

In opdracht van Activation Heroes promoten we de Kruidvat Voordeelclub. Erg leuk om te zien dat veel mensen met de mascotte op de foto willen!!

zuidholland-bereikbaar

Activatie: Zuid-Holland Bereikbaar

Het fietspad op de Merwedebrug bij Papendrecht is in beide richtingen afgesloten. In opdracht van Zuid-Holland Bereikbaar onderzoekt ons activatieteam hoe de gebruikers het alternatief, de tijdelijke veerverbinding, tussen Papendrecht en Dordrecht ervaren. Door de reizigers een enquête te laten invullen, onder genot van goed kopje koffie, kan er na afloop worden geëvalueerd of deze tijdelijke verbinding een goed alternatief was.

1649793135116

Belevenis: 16-jarig bestaan

Leuk nieuws! Allganized bestaat 16 jaar. Daar moet natuurlijk op gedronken worden! Om deze verjaardag te vieren zijn we gisteren gaan lunchen met een fijn gezelschap tijdens een ritje in de RotterTram.

Deze bijzondere tram rijdt een leuke route door Rotterdam en ondertussen kun je genieten van een heerlijke lunch of diner. Zeker een aanrader!

bibliotheek

Activatie: Bibliotheek Rotterdam

De Centrale Bibliotheek van Rotterdam wordt vernieuwd en alle Rotterdammers mogen hierover meedenken. Er zijn vijf schetsontwerpen tentoongesteld waar je jouw mening over kunt geven. Hoe leuk is dat!

Ons promoteam is deze weken te vinden op diverse locaties in Rotterdam en natuurlijk in de bibliotheek.

Ladage Events wordt onderdeel van Allganized

Allganized is al 15 jaar een begrip in merkactivaties en evenementenorganisatie. Ladage Events is ruim 10 jaar specialist in bruisende evenementen en (publieks)catering. De samensmelting van deze twee Rotterdamse bedrijven zorgt voor uitbreiding van kennis, ervaring en een ruimer aanbod voor opdrachtgevers.

Wat ooit begon met de inzet van een kleine patatwagen (de Bram Junior) op events, groeide Ladage Events in mum van tijd uit naar een volwaardig eventbureau voor bedrijfsevents, catering en privéfeesten. “Na een langdurige samenwerking, volgt nu de logische stap om samen verder te gaan. We zijn het stadium van alleen verse patat op locatie aanbieden al lange tijd voorbij en samen met Allganized kunnen we onze diensten nog verder uitbreiden en professionaliseren”, aldus Dave van Galen, voormalig directeur Ladage Events.

“Op het gebied van evenementen bedienen wij de zakelijke markt met voornamelijk bedrijfsevenementen, openingsevents, kick-offs en bijeenkomsten. Met deze fusie zullen wij een nog breder pakket van diensten aan kunnen bieden aan bestaande en nieuwe klanten”, licht Fleur Nicolakos, directeur van Allganized, toe.

Voor opdrachtgevers verandert er niet veel. De naam Ladage Events zal niet meer gebruikt worden, maar de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening zal door deze samenwerking alleen maar toenemen. Dave zal samen met Ralf Bentem, die al bijna 6 jaar bij Allganized werkt, de operationele werkzaamheden voor de evenementen op zich nemen.

Borrelboxen voor thuis

Om het thuiswerken en het gemis van collega’s om je heen een beetje te compenseren, biedt ook Allganized een ruim assortiment van Borrelboxen. Als organisator van borrels en feesten, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om met elkaar in contact te blijven. Ook al is dit online. Met onze Borrelboxen zorgen we voor lekkere hapjes en drankjes en maken we van thuiswerken een feestje. De boxen zijn voor elk budget en voor diverse thema’s verkrijgbaar. Het is ook mogelijk de borrelboxen in combinatie met een online of hybride event te boeken.

Wil jij je personeel of collega’s verrassen met een thuiswerk borrelbox? Neem dan contact met ons op!

Anderhalve-meter-activatie

Voor diverse gemeenten hebben wij met het oog op de Coronamaatregelen een speciale activatie ontwikkeld. Met onze ‘Anderhalvemeter Promotieteams’ gaan we naar diverse locaties in het land om op informele wijze het publiek te herinneren aan de maatregelen.

Als de zon schijnt en je zit met je vrienden in het park, dan gebeurt het gewoon dat je even nergens aan denkt en dus ook niet aan de anderhalvemeter-maatregel. Met hun opvallende walking billboards en 1,5-meter pijlen zorgen onze teams er op zo’n moment dan voor dat je weer herinnerd wordt aan de regels die gelden.

Interesse in een Anderhalve-meter-activatie? Je kunt op diverse manieren contact met ons opnemen om alle mogelijkheden te bespreken!