WIJ ZIJN IN ONS ELEMENT
WIJ ZIJN IN ONS ELEMENT
Previous
Next

DE LAATSTE NIEUWTJES

BREAKING NEWS

LADAGE EVENTS WORDT ONDERDEEL VAN ALLGANIZED

Allganized is al 15 jaar een begrip in merkactivaties en evenementenorganisatie. Ladage Events is ruim 10 jaar specialist in bruisende evenementen en (publieks)catering. De samensmelting van deze twee Rotterdamse bedrijven zorgt voor uitbreiding van kennis, ervaring en een ruimer aanbod voor opdrachtgevers.

Wat ooit begon met de inzet van een kleine patatwagen (de Bram Junior) op events, groeide Ladage Events in mum van tijd uit naar een volwaardig eventbureau voor bedrijfsevents, catering en privéfeesten. “Na een langdurige samenwerking, volgt nu de logische stap om samen verder te gaan. We zijn het stadium van alleen verse patat op locatie aanbieden al lange tijd voorbij en samen met Allganized kunnen we onze diensten nog verder uitbreiden en professionaliseren”, aldus Dave van Galen, voormalig directeur Ladage Events.

“Op het gebied van evenementen bedienen wij de zakelijke markt met voornamelijk bedrijfsevenementen, openingsevents, kick-offs en bijeenkomsten. Met deze fusie zullen wij een nog breder pakket van diensten aan kunnen bieden aan bestaande en nieuwe klanten”, licht Fleur Nicolakos, directeur van Allganized, toe.

Voor opdrachtgevers verandert er niet veel. De naam Ladage Events zal niet meer gebruikt worden, maar de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening zal door deze samenwerking alleen maar toenemen. Dave zal samen met Ralf Bentem, die al bijna 6 jaar bij Allganized werkt, de operationele werkzaamheden voor de evenementen op zich nemen.

Nederland kleurt Oranje

Misschien heb je ook de beelden gezien van de vrachtwagen die de oranje vlaggenlijnen in een straat in Enschede kapot reed. Hornbach vond dit zo sneu voor de bewoners, dat zij besloten als verrassing de straat te voorzien van nieuwe oranje vlaggenlijnen. Maar dan wel hoog genoeg opgehangen, zodat vrachtwagen er gewoon onderdoor konden rijden.

In opdracht van Activation Heroes hebben wij ons Event-opbouwteam ingezet. Op 4 meter hoogte hebben deze heren hard gewerkt om de straat weer oranje te kleuren. En dat is gelukt!

Bekijk het resultaat hier.

Win een voetbalreis!

Met deze boodschap ging het activatieteam van LichtNL op pad. Tijdens de hete lentedagen werd op diverse bedrijventerreinen iedereen verrast met een heerlijk verkoelend ijsje. En als je meedeed aan de fotoactie, maakte je ook nog eens kans op een volledig verzorgde voetbalreis voor 4 personen.

Dát is nog eens een activatie die blijft hangen!

LichtNL Fotoactivatie EK

Borrelboxen voor thuis

Om het thuiswerken en het gemis van collega’s om je heen een beetje te compenseren, biedt ook Allganized een ruim assortiment van Borrelboxen. Als organisator van borrels en feesten, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om met elkaar in contact te blijven. Ook al is dit online. Met onze Borrelboxen zorgen we voor lekkere hapjes en drankjes en maken we van thuiswerken een feestje. De boxen zijn voor elk budget en voor diverse thema’s verkrijgbaar. Het is ook mogelijk de borrelboxen in combinatie met een online of hybride event te boeken.

Wil jij je personeel of collega’s verrassen met een thuiswerk borrelbox? Neem dan contact met ons op!

Anderhalve-meter-activatie

Voor diverse gemeenten hebben wij met het oog op de Coronamaatregelen een speciale activatie ontwikkeld. Met onze ‘Anderhalvemeter Promotieteams’ gaan we naar diverse locaties in het land om op informele wijze het publiek te herinneren aan de maatregelen.

Als de zon schijnt en je zit met je vrienden in het park, dan gebeurt het gewoon dat je even nergens aan denkt en dus ook niet aan de anderhalvemeter-maatregel. Met hun opvallende walking billboards en 1,5-meter pijlen zorgen onze teams er op zo’n moment dan voor dat je weer herinnerd wordt aan de regels die gelden.

Interesse in een Anderhalve-meter-activatie? Je kunt op diverse manieren contact met ons opnemen om alle mogelijkheden te bespreken!