BRENG JE MERK TOT LEVEN!

BRENG JE MERK TOT LEVEN!

Allganized zorgt voor de creatie, organisatie en uitvoering van merkactivaties. We ontwikkelen complete campagnes, zorgen voor de juiste middelen en zetten ons eigen fieldteam in voor de uitvoering op locatie.

We staan bekend om onze hands-on aanpak en oog voor detail. Samen stellen we vooraf realistische doelen en nemen jou vervolgens al het werk uit handen. We zorgen voor de juiste locaties en vergunningen, produceren alle benodigde materialen en maken een volledig logistiek plan. Je hebt contact met je eigen projectmanager en ontvangt dagelijks waardevolle rapportages. We zijn 24/7 bereikbaar en schakelen snel.

We zetten de juiste medewerkers in die jouw doelgroep weten te raken. Onze merkambassadeurs staan bekend om hun frisse verschijning, enthousiasme, professionaliteit en hun big smile!

- Sven Noordhoek, Nedvang -
Weet je hoe prettig het is als je alles bij één bureau neer kunt leggen? En dan bedoel ik ook echt álles. Het wordt tot in de puntjes geregeld, dat vergt een hoop kennis, ervaring, mankracht en doorzettingsvermogen.
- Gert-Jan Polling, Tele2 -
Voor een goed feestje hebben wij Allganized! Al jaren zorgen zij dat wij te gast zijn op ons eigen feest. Alles wordt uit handen genomen, van de catering tot decoratie, het entertainment en zelfs het hele uitnodigingstraject.
- Freek van ’t Hoff, RET -
De RET streeft naar perfect georganiseerd OV, dat begrijpt het team van Allganized maar al te goed. We weten dat onze projecten elke keer weer met passie en 100% inzet ge-allganized worden.

Mobiele Billboards

Wil je jouw merk overal laten zien? Zet dan onze mobiele billboards in! Denk hierbij aan promotie met Segways, promobikes, lopende sandwichborden, bakfietspromotie, rugzakpromotie of reclamewagens.

Sampling

Zet je product in de spotlights en laat het grote publiek kennismaken met jouw merk! Wij zorgen voor geschikte samplinglocaties, de logistiek en enthousiaste samplingteams.

OV-projecten

We zijn specialist in het informeren en verwijzen van OV-reizigers en het promoten van Openbaar Vervoer. Sinds 2006 verzorgen wij voor o.a. RET, HTM en NS op dagelijkse basis vele soorten reizigersacties.

Duurzaamheidsactivaties

Campagnes voor het stimuleren van gezond of maatschappelijk verantwoord gedrag. Voor met name overheidsinstanties zijn onze gedragsveranderingscampagnes een succesvol middel om bij te dragen aan bijvoorbeeld afvalscheiding, spits mijden en het gebruik van Openbaar Vervoer.

Flyeracties

Onze promotors delen niet zomaar een flyer uit, ze spreken jouw doelgroep altijd persoonlijk aan. In een winkelcentrum of op een station, wij zorgen voor een groot bereik en met de juiste boodschap. Zo wordt jouw flyeractie een groot succes!

Promotrucks

Ze zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld: de Promotrucks! Zorg ervoor dat je écht opvalt en laat je merk vanuit een promotruck promoten. De promotiewagens kunnen ingezet worden voor het laten proeven van eten of drinken, maar je kunt ook kennis laten maken met een ander product of dienst.

Winkelcentrumpromotie

Voor het boeien, binden en belonen van jouw winkelend publiek bedenken wij complete jaarplannen en losse activaties. Denk hierbij aan inpakstands tijdens Moederdag of Kerst, het uitdelen van oliebollen in het nieuwe jaar of spectaculaire winacties voor shoppers!

Dataverzamelingsacties

Wil je vaker in contact komen met jouw doelgroep? Denk dan eens aan onze dataverzamelingsacties, zoals het verzamelen van e-mailadressen, het afnemen van enquêtes of het verzorgen van tellingen. We sturen teams op pad tijdens evenementen, op stations, in winkelcentra of op jouw eigen locaties. Ook voor de zakelijke doelgroepen organiseren wij speciale acties voor lead generation tijdens netwerkbijeenkomsten en evenementen. Zo verzamel je een waardevol bestand waarmee je vooruit kunt!

Mobiliteitsactivaties

Omleidingen, afsluitingen, gedragsverandering: Allganized is gespecialiseerd in het informeren van alle soorten reizigers. Denk hierbij aan de spitsmijden-acties voor Filedier, informatieacties voor voetgangers en automobilisten over de verbouwing van de Maastunnel in Rotterdam en de promotie van de OV-Fiets.

Sales-promotie

Je product promoten en tegelijkertijd verkopen? Zet dan onze salespromotors in en geef je omzet een boost. Salespromotie doen wij in supermarkten en winkels, maar ook tijdens festivals.

Promotie op stations

Tienduizenden mensen per dag bereiken? Merkactivaties met een groots bereik doe je met promotie op stations. Wij regelen voor jou alle benodigde promotiemiddelen, samplingvergunningen en uiteraard je eigen enthousiaste promotieteam. Promotieacties verzorgen wij o.a. in Den Haag, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Ook merkactivaties in/bij bus, tram en metro zijn onderdeel van onze dienstverlening.

Productdemonstraties

Laat jouw product proberen en ze zijn om. Onze demonstrateurs worden vooraf getraind en weten alles over jouw product. Productdemonstraties kunnen op diverse locaties in Nederland plaatsvinden, bijvoorbeeld in supermarkten en groothandels. 

Fotomarketing

Een fotoactie werkt, want een foto wordt niet snel weggegooid! Wij zorgen voor enthousiaste fototeams, mobiel of vanuit een stand. De foto’s worden voorzien van jouw logo en boodschap. We printen ze uit en/of plaatsen ze online. De attentiewaarde van je boodschap blijft lang in het geheugen van je doelgroep.

Roadshows

Met opvallende promotiemiddelen reizen wij het land door om jouw doelgroep te bereiken. Wij regelen alles voor jouw roadshow, van het concept, tot de vergunningen, alle promotiematerialen en uiteraard onze enthousiaste merkambassadeurs.

Walking billboards

Wil je jouw merk overal laten zien? Zet dan onze opvallende Walking Billboards in. Onze Walking Billboards hebben zowel aan de voor als achterzijde een reclame-uiting. Het billboard is uitgerust met ledverlichting zodat deze in het donker ook mooi zichtbaar is. In een winkelgebied, op een station, of op een druk kruispunt. Walking Billboards in combinatie met sampling zorgen voor een nóg betere interactie met jouw doelgroep