BRENG JE MERK TOT LEVEN!

BRENG JE MERK TOT LEVEN!

Allganized zorgt voor de creatie, organisatie en uitvoering van merkactivaties. We ontwikkelen complete campagnes, zorgen voor de juiste middelen en zetten ons eigen fieldteam in voor de uitvoering op locatie.

We staan bekend om onze hands-on aanpak en oog voor detail. Samen stellen we vooraf realistische doelen en nemen jou vervolgens al het werk uit handen. We zorgen voor de juiste locaties en vergunningen, produceren alle benodigde materialen en maken een volledig logistiek plan. Je hebt contact met je eigen projectmanager en ontvangt dagelijks waardevolle rapportages. We zijn 24/7 bereikbaar en schakelen snel.

We zetten de juiste medewerkers in die jouw doelgroep weten te raken. Onze merkambassadeurs staan bekend om hun frisse verschijning, enthousiasme, professionaliteit en hun big smile!

Gedragsverandering

Publiekscampagne voor het stimuleren of ontmoedigen van het bepaald gedrag. Voor met name overheidsinstanties zijn onze gedragsveranderingscampagnes een succesvol middel om bij te dragen aan bijvoorbeeld het verminderen van zwerfafval of het scheiden van afval. 

Sampling

Sampling is een bekende manier om de consument kennis te laten maken met een product of een dienst. Zet je product in de spotlights en laat het grote publiek kennismaken met jouw merk! Wij zorgen voor geschikte samplinglocaties, de logistiek en enthousiaste samplingteams. 

Duurzaamheidsactivaties

Deze activaties hebben tot doel om het publiek op een laagdrempelige manier bewust te maken van duurzaamheid. Campagnes voor het stimuleren van gezond of maatschappelijk verantwoord gedrag. Denk hierbij bijvoorbeeld de spits mijden en het gebruik van Openbaar Vervoer. 

Roadshows

Met opvallende promotiemiddelen reizen wij het land door om jouw doelgroep te bereiken. Zo zijn we met een opvallend boekenhuis op pad geweest voor de Bibliotheek Rotterdam. Wij zorgen alles voor jouw roadshow, van het concept, tot de vergunningen, alle promotiematerialen en uiteraard onze enthousiaste merkambassadeurs.

Promotie op Stations

Tienduizenden mensen per dag bereiken? Merkactivaties met een groots bereik doe je met promotie op stations. Wij regelen voor jou alle benodigde promotiemiddelen, samplingvergunningen en uiteraard je eigen enthousiaste promotieteam. Ook merkactivaties in/bij bus, tram en metro zijn onderdeel van onze dienstverlening. 

Mobiele Billboards

Met deze activatie bereik snel en eenvoudig een groot publiek. Opvallen is bij een groot bereik gegarandeerd. Wil je jouw merk overal laten zien? Zet dan onze mobiele billboards in! Denk hierbij aan promotie met Segways, promobikes, lopende sandwichborden, bakfietspromotie, rugzakpromotie of reclamewagens. 

Promotrucks

Ze zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld: de Promotrucks! Zorg ervoor
dat je écht opvalt en laat je merk vanuit een promotruck promoten. De promotiewagens kunnen ingezet worden voor het laten proeven van eten of drinken, maar je kunt
ook kennis laten maken met jouw ander product of dienst.
 

Winkelcentrumpromotie

Voor het boeien, binden en belonen van jouw winkelend publiek bedenken wij complete jaarplannen en losse activaties. Bijvoorbeeld een inpakstands tijdens de feestdagen, het uitdelen van oliebollen in het nieuwe jaar of spectaculaire winacties voor shoppers! Jouw bezoekers tijdens het winkelen laten genieten van muziek? Ook dat kan geregeld worden.

Dataverzamelingsacties

Wil je vaker in contact komen met jouw doelgroep? Denk dan eens aan onze dataverzamelingsacties, zoals het verzamelen van e-mailadressen, het afnemen van enquêtes of het verzorgen van tellingen. We sturen onze promoteams op pad tijdens evenementen, op stations, in winkelcentra of op jouw eigen locaties. 

OV- Projecten

We zijn specialist in het informeren en verwijzen van OV-reizigers en het promoten van Openbaar Vervoer. Ons activatieteam informeert reizigers over de werkzaamheden en hoe zij hun reis verder kunnen vervolgen. Sinds 2006 verzorgen wij voor o.a. RET, HTM en NS vele soorten reizigersacties. 

Sales promotie

Wil jij jouw producten promoten en tegelijkertijd verkopen? Zet dan onze salespromotors in en geef je omzet op de juiste manier een boost. Ons salesteam promoten met plezier jouw product in supermarkten en winkels, maar ook tijdens festivals en andere evenementen.

Fotomarketing

De foto afdruk en beleving op de stand is een perfectie marketing tool. Een fotoactie werkt, want een foto wordt niet snel weggegooid! Wij zorgen voor enthousiaste fototeams, mobiel of vanuit een stand. De foto’s worden voorzien van jouw logo en boodschap. We printen ze uit en/of plaatsen ze online. 

Productdemonstratie

Laat jouw product de juiste doelgroep proberen en ze zijn om. Onze demonstrateurs worden vooraf getraind en weten alles over jouw product. Productdemonstraties kunnen op diverse locaties in Nederland plaatsvinden, bijvoorbeeld in supermarkten en groothandels.  Zien is geloven!

Flyeracties

Met een korte boodschap iets onder de aandacht brengen? Dan is dit de perfecte activatie. Ons promotieteam deelt niet zomaar een flyer uit, ze spreken jouw doelgroep ook persoonlijk aan. Wij zorgen voor een groot bereik en de juiste boodschap. 

Wachtverzachters

Wachtverzachters…

- Sven Noordhoek, Nedvang -
Weet je hoe prettig het is als je alles bij één bureau neer kunt leggen? En dan bedoel ik ook echt álles. Het wordt tot in de puntjes geregeld, dat vergt een hoop kennis, ervaring, mankracht en doorzettingsvermogen.
- Gert-Jan Polling, Tele2 -
Voor een goed feestje hebben wij Allganized! Al jaren zorgen zij dat wij te gast zijn op ons eigen feest. Alles wordt uit handen genomen, van de catering tot decoratie, het entertainment en zelfs het hele uitnodigingstraject.
- Freek van ’t Hoff, RET -
De RET streeft naar perfect georganiseerd OV, dat begrijpt het team van Allganized maar al te goed. We weten dat onze projecten elke keer weer met passie en 100% inzet ge-allganized worden.
- Carola Warnders, ADP -
Mijn ervaring met Allganized is dat zij altijd meedenken en flexibel zijn daarnaast zetten zij net dat extra stapje om een event/borrel die extra touch te geven.
- Katja Torbijn, gemeente Amsterdam -
Allganized zorgt voor een evenement zonder zorgen: de teamleden hebben aan een half woord genoeg, regelen alles tot in de detail en denken aan zaken waar ik zelf niet aan denk. De concepten zijn creatief, de invulling en styling past altijd bij de doelgroep en een stapje extra is vanzelfsprekend.
- Chantal Breen, Landal Greenparks -
De samenwerking met Allganized is vanaf dag 1 een succes! Het contact verloopt soepel en het team weet perfect in te spelen op onze wensen. Gastvrouwen en heren ten top!

CASES BY

Allganized logo

We hebben het geluk gehad om als organisatiebureau voor de meest uiteenlopende bedrijven en overheidsinstellingen te mogen werken. En daar zijn we best wel een beetje trots op. 

Nieuwsgierig naar onze creatieve ideeën en eerder georganiseerde projecten? Maak kennis met ons werk.