Een evenementenbureau

In rotterdam

dat jouw event met ervaring regelt?

MAAK VAN JE EVENT EEN GROOT SUCCES!

Allganized creëert, organiseert en produceert evenementen. We ontwikkelen complete eventconcepten op basis van jouw wensen en budget. Events door Allganized maken gegarandeerd een onuitwisbare indruk. 

Onze organisatietalenten zullen jou volledig ontzorgen. We werken immers met de Rotterdamse handen-uit-de-mouwen mentaliteit, hebben sterk logistiek inzicht en een warm netwerk van leveranciers.

Onze eventmedewerkers en entertainers staan bekend om hun enthousiaste en professionele instelling. Zij doen er alles aan jouw gasten de dag van hun leven te geven. 

De ervaring van onze klanten

- Sven Noordhoek, Nedvang -
Weet je hoe prettig het is als je alles bij één bureau neer kunt leggen? En dan bedoel ik ook echt álles. Het wordt tot in de puntjes geregeld, dat vergt een hoop kennis, ervaring, mankracht en doorzettingsvermogen.
- Gert-Jan Polling, Tele2 -
Voor een goed feestje hebben wij Allganized! Al jaren zorgen zij dat wij te gast zijn op ons eigen feest. Alles wordt uit handen genomen, van de catering tot decoratie, het entertainment en zelfs het hele uitnodigingstraject.
- Freek van ’t Hoff, RET -
De RET streeft naar perfect georganiseerd OV, dat begrijpt het team van Allganized maar al te goed. We weten dat onze projecten elke keer weer met passie en 100% inzet ge-allganized worden.

WIJ ZIJN

Met onze Rotterdamse niet-lullen-maar-poetsen instelling, zijn jouw projecten bij Allganized in goede handen. Voor jouw event hebben wij een team van gemotiveerde specialisten voor je klaar staan.

Allganized werkt vanuit het kantoor in Rotterdam, maar onze fieldmedewerkers vind je dagelijks in het gehele land. Op locatie worden de activatieteams en events begeleid door ervaren teamleiders en projectmanagers.

MISSIE & VISIE

Wij zijn specialist in het organiseren van evenementen. Wij
creëren, organiseren en produceren voor bedrijven en overheidsinstanties in heel Nederland.

Hoe we dat doen? Met een flinke dosis doorzettingsvermogen, jarenlange kennis en natuurlijk de nodige humor. Elke klant krijgt van ons persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. Alle Allganizers gaan tot het uiterste om ècht iets bijzonders neer te zetten bij het organiseren van een topevent.

Laat je telefoonnummer achter
dan nemen wij contact met je op!