NIEUWS UIT DE EVENEMENTENBRANCH
Inzichten | Tips & Tricks | Informatie | Trends

VEILIG GENIETEN VAN GELUID TIJDENS FESTIVALS EN EVENEMENTEN

Het is geweldig om met je vrienden of collega’s gezellig een dansje doen op een festival of evenement en de euforie van de muziek door je hele lichaam voelen. Om veilig te kunnen genieten van muziek op een feestje geven wij je graag informatie over het beschermen van jouw gehoor.

Het dragen van gehoorbescherming tijdens een evenement wordt steeds normaler, want een blijvende piep in je oren (tinnitus) wil je écht niet! Het geluidsniveau van een concert, festival of evenement ligt meestal tussen de 90 en 103 decibel. Als het geluid harder is dan 80dB dan is het enorm belangrijk dat je oordoppen gebruikt.

Er zijn verschillende soorten geluidsreducerende oordoppen te verkrijgen. Het beste ga je voor op maat gemaakte oordoppen met een muziekfilter. Alleen deze oordoppen zijn vrij prijzig. Voor één paar oordoppen betaal je zo’n 130 euro of meer. Er zijn ook oordoppen te verkrijgen die goedkoper zijn en ook jouw gehoord beschermen. We hebben er een aantal voor jou op een rijtje gezet.

evenementenbureau

Geluidsreducerende oordopjes

1. Loop Experience earplugs
De naam van Loop verwijst naar de kenmerkende ringvorm van de oordoppen. Prijs: 24,95 euro.

2. Alpine oordoppen Als het om gehoorbescherming gaat, is het merk Alpine een bekende. Prijs: 13,95 euro

3. Pluggerz Uni-Fit Music Premium Deze universele muziekoordoppen komen met een speciaal muziekfilter, waardoor geluid niet wordt vervormd. Prijs: 29,95 euro.

4. Noizezz Orange Strong De oordoppen van Noizezz zie je bijna niet zitten in het oor, maar je voorkomt er wel gehoorbeschadiging mee. Prijs: 49,95

- Carola Warnders, ADP -
Mijn ervaring met Allganized is dat zij altijd meedenken en flexibel zijn daarnaast zetten zij net dat extra stapje om een event/borrel die extra touch te geven.
- Gert-Jan Polling, Tele2 -
Voor een goed feestje hebben wij Allganized! Al jaren zorgen zij dat wij te gast zijn op ons eigen feest. Alles wordt uit handen genomen, van de catering tot decoratie, het entertainment en zelfs het hele uitnodigingstraject.
- Katja Torbijn, gemeente Amsterdam -
Allganized zorgt voor een evenement zonder zorgen: de teamleden hebben aan een half woord genoeg, regelen alles tot in de detail en denken aan zaken waar ik zelf niet aan denk. De concepten zijn creatief, de invulling en styling past altijd bij de doelgroep en een stapje extra is vanzelfsprekend.
- Sven Noordhoek, Nedvang -
Weet je hoe prettig het is als je alles bij één bureau neer kunt leggen? En dan bedoel ik ook echt álles. Het wordt tot in de puntjes geregeld, dat vergt een hoop kennis, ervaring, mankracht en doorzettingsvermogen.
- Freek van ’t Hoff, RET -
De RET streeft naar perfect georganiseerd OV, dat begrijpt het team van Allganized maar al te goed. We weten dat onze projecten elke keer weer met passie en 100% inzet ge-allganized worden.